Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Mâine: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Maib a desemnat câștigătorii celei de-a treia ediții a campionatului intern de minifotbal

Maib a desemnat câștigătorii celei de-a treia ediții a campionatului intern de minifotbal Sursa foto: maib.md

La maib, fotbalul este mai mult decât un sport, este o adevărată pasiune. Maib e mândră să împărtășească această pasiune contagioasă cu comunitatea internă, iar finala Campionatului Intern de Minifotbal a fost o modalitate de a aduce oamenii împreună, de a crea amintiri și de a celebra spiritul echipei în fiecare moment.

Și de această dată echipele bancare au oferit un spectacol memorabil în timpul campionatului, demonstrând abilități sportive remarcabile și angajamentul lor față de valorile echipei maib.

În finala campionatului 4 echipe au concurat pentru titlul de „Cea mai bună echipă de minifotbal a maib” și anume: Audit Sharks, Bad Boys, Corporate Mafia și Salary Band.

 

Datorită perseverenței și talentului pe terenul de fotbal, echipa Salary Band a ieșit învingătoare, demonstrând atât abilități fotbalistice de excepție, cât și unitatea și determinarea care definesc maib. Felicitări pentru fiecare membru al echipei pentru implicare și contribuția remarcabilă.

 

Felicitări celor 10 echipe care au făcut din Campionatul Intern de Minifotbal un eveniment wow! Cu fiecare dribling, fiecare gol și fiecare zâmbet, bancherii pasionați de fotbal au adăugat un vibe incredibil competiției.

 

Maib își menține angajamentul ferm față de promovarea activităților sportive și a unui stil de viață sănătos în rândul angajaților. Menționăm că în cadrul maib sunt formate mai multe comunități, inclusiv de fotbal, tenis, volei și de alergători. Evenimentele precum Campionatul Intern de Minifotbal sunt o modalitate excelentă de a încuraja echipa să colaboreze, să se bucure de momente de recreere și să își dezvolte abilități atât pe terenul de joc, cât și în mediul profesional.

Sursa: maib.md

Noutăți similare