Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271

Depozit la 15,5% anual, cu posibilitatea de suplinire nelimitat, pentru deţinătorii Cardului de Pensie de la MAIB

Depozit la 15,5% anual, cu posibilitatea de suplinire nelimitat, pentru deţinătorii Cardului de Pensie de la MAIB Sursa foto: maib.md

Beneficiarii de pensii şi alte prestaţii sociale care îşi perfectează un Card de Pensie la BC „Moldova Agroindbank” SA pot beneficia de un produs special, unic pe piaţa bancară din Moldova.

MAIB a elaborat un depozit individual destinat acestei categorii de clienţi - „Profitabil Senior”, cu rata dobânzii de 15,5% anual. Clientul poate face depuneri suplimentare în contul de depozit oricând doreşte. O poate face la orice filială sau chiar de acasă, de la computerul conectat la Internet, prin intermediul sistemului Internet Banking M@IB.

Depozitul „Profitabil Senior” are şi alte avantaje, printre care suma iniţială de doar 100 de lei pe care clientul o depune la deschiderea contului. Dobânda de 15,5% se plăteşte lunar la contul de card sau la contul curent, iar la expirarea termenului depozitului mijloacele băneşti se transferă în contul curent, termenul depozitului fiind de 365 de zile.

„Ne-am dorit să obţinem un avantaj competitiv unic şi durabil pentru acest nou produs. De aceea am pornit de la necesităţile reale ale beneficiarilor de pensii, alocaţii şi alte prestaţii sociale, care să se bucure de siguranţă, comoditate şi de o încredere mai mare în ziua de mâine”, a comentat Vicepreşedintele Comitetului de Conducere al BC „Moldova Agroindbank” SA, Oleg Paingu.

Detalii privind depozitul „Profitabil Senior” şi Cardul de Pensie de la Moldova Agroindbank puteţi obţine în orice filială a băncii sau la serviciul Call Center: 022 268 999.

Sursa: maib.md

Noutăți similare