Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Lu: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Decembrie de poveste cu maib și Mastercard

Decembrie de poveste cu maib și Mastercard Sursa foto:

În decembrie, maib și Mastercard te invită să îmbrățișezi feeria sărbătorilor și îți promit o lună de poveste, cu o mulțime de surprize, ca să te bucuri din plin de numărătoarea inversă până la Crăciun. 

Te poți bucura de un advent calendar inedit cu daruri speciale, oferte exclusive, concursuri și tombole, ca să ai emoții frumoase în fiecare zi și să-ți amintești că Moș Crăciun există!

În unele zile, vei fi surprins cu cashback majorat de până la 15% la diferiți parteneri ai maib, ca să găsești cadourile perfecte pentru cei dragi și să te bucuri de cumpărături avantajoase pentru masa de sărbătoare. În alte zile, cei mai activi clienți, care vor avea plăți mai mari de 300 de lei efectuate cu un card Mastercard emis de maib, vor beneficia de bilete la teatru și la concert, iar într-o dimineață de decembrie vei putea savura cea mai delicioasă cafea la preț de doar 1 leu la unul dintre partenerii maib.

Despre toate cadourile și ofertele care te așteaptă, poți afla și la Jurnal TV. Acolo, în fiecare seară, vei fi anunțat de ce te poți bucura în ziua următoare.

În același timp, vor fi organizate două concursuri pe care le vei putea găsi pe parcursul lunii pe rețelele de socializare ale maib. Urmărește zilnic pagina de Facebook a maib și maib.md, unde vei avea ocazia să descoperi zilnic surprize faine.

Totodată, pe lângă surprizele pe care le poți găsi în advent calendar, ești așteptat cu cadouri la standurile special amenajate ale maib din cadrul Shopping MallDova și din incinta a două locații Global Store*. Acolo, până pe 31 decembrie, vei putea beneficia de:

  • Cadouri pentru fiecare card Mastercard de la maib deschis;
  • Daruri pentru trei bonuri de cel puțin 100 de lei fiecare, achitate cu Mastercard de la maib.

E simplu și ușor să ții pasul cu ofertele lunii decembrie. Accesează pagina maib de pe Facebook si pagina oficială a băncii maib.md.

Trăiește povestea cu maib și Mastercard!

*Global Store de la Port Mall și de pe str. Miorița 1

Sursa: maib.md

Noutăți similare