Azi: € 19,8807 lei 0,0534 $ 16,9753 lei 0,0188

Cu FinComBank #mergiînainte, dezvolță-ți afacerea

Cu FinComBank #mergiînainte, dezvolță-ți afacerea Sursa foto: fincombank.com

Viața continuă, business-ul merge înainte.

De fiecare dată, chiar şi în cele mai dificile momente, FinComBank oferă antreprenorilor suportul financiar şi o sursă de finanţare sigură. Banca înțelege bine necesitățile businessului, de aceea este gata să ofere finanțare pentru orice scopuri, care corespund nevoilor afacerii.

Pentru a dezvolta businessul în toate domeniile economiei naţionale, FinComBank eliberează credite pentru finanţarea capitalului circulant, procurarea utilajelor şi bunurilor, achiziționarea de mărfuri, materiei prime, materialelor, plata costurilor de transport, salariilor și alte cheltuieli operaționale, procurarea imobilului, echipamentelor, mijloacelor de transport ș.a.

O oportunitate suplimentară pentru dezvoltarea afacerilor este programul de stat de subvenționare a dobânzilor pentru utilizarea creditelor:

  • Pentru toate creditele acordate în perioada 01.05.2020-31.12.2020, se acordă subvenții pentru dobânzi, calculate la suma creditului ce nu depășește suma cumulativă a plăților salariale declarate de beneficiari Serviciului Fiscal de Stat pentru perioada decembrie 2019 - februarie 2020.
  • Subvențiile sunt acordate lunar pentru dobânzile achitate până în decembrie 2020 inclusiv.
  • Rata maximă a dobânzii nominale anuale ce urmează a fi subvenționată constituie 8,76% în MDL și 4,40% în valută străină.

FinComBank vă oferă calea spre o afacere profitabilă. Adresați-vă în orice sucursală.

FinComBank S.A. şi specialiştii vă vor ajuta să obţineți sursa de finanţare potrivită nevoilor dvs.

#FinComBusiness – partenerul succesului tău!

Pentru mai multe informaţii:

Теl.: (+373-22) 26-99-99

E-mail: fincom@fincombank.com

Website: www.fincombank.cоm

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare