Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

Ce este serviciul de concierge și cine îl poate folosi?

Ce este serviciul de concierge și cine îl poate folosi? Sursa foto: mastercard.md

Serviciul de concierge este un asistent personal pentru sarcinile cele mai importante și cotidiene. Deținătorilor de carduri bancare premium Mastercard le sunt oferite servicii exclusive și privilegii unice.

Datorită serviciului de concierge, clienții pot:

  • Obține orice tip de informații. Orarul de zbor al avioanelor, evenimente sportive și caritabile, spectacole, călătorii. Concierge-ul va găsi rapid contacte ale magazinelor, spitalelor sau hotelurilor, precum și va recomanda cele mai bune restaurante și locuri de divertisment din orice parte a lumii.
  • Lăsa instrucțiuni/sarcini. Personalul MasterCard Concierge vor ajuta la rezolvarea multor probleme atât de natură comună, cât și profesională: să găsească personalul pentru lucrările de pe lângă casă, un secretar, un medic generalist, să organizeze o vacanță cu ocazia zilei de naștere a mamei, să planifice o excursie mondială și multe altele.
  • Face o comandă. Aveți nevoie de livrare de lalele din Olanda sau de cel mai delicios sushi din Harkov? Concierge-ul știe cum să organizeze aceasta. De asemenea, poate rezerva bilete, rezerva o masă într-un restaurant, poate găsi un taxi și multe altele.

Cine poate utiliza serviciul de concierge Mastercard

Serviciul de concierge Mastercard de 24 de ore este disponibil deținătorilor de carduri premium: Gold, Platinum, World Elite, Black și Corporate. Volumul privilegiilor acordate pe card poate fi diferit, în funcție de banca emitentă.

Puteți utiliza asistența personală a concierge-ului imediat după primirea cardului. Ar trebui să începeți contactând botul online din Telegram, care îndeplinește multe sarcini simple: găsirea de informații, comanda unui taxi, rezervări.

Dacă clientul are nevoie să închirieze o mașină, planifice o călătorie sau asistență pentru recrutare - este mai bine să contactați operatorul la numărul de telefon pe care îl primiți cu cardul. Serviciul în sine funcționează 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Termenii serviciului

Primul lucru pe care clientul trebuie să-l înțeleagă este că posibilitățile MasterCard Concierge sunt enorme, dar nu nelimitate. În unele cazuri, asistentul nu va putea îndeplini sarcina/indicația:

  • dacă este contrar politicii companiei;
  • dacă cererea încalcă legea;
  • dacă este imposibil din punct de vedere tehnic (de exemplu, să ajungeți rapid la o întâlnire la orele de vârf).

Găsirea informațiilor și a tuturor lucrărilor de la concierge este complet gratuită, însă costul bunurilor sau serviciilor comandate este plătit direct de către client. De exemplu, dacă aveți nevoie de livrare de flori, asistentul va găsi o companie, va selecta cel mai bun buchet, iar clientul va trebui să plătească pentru flori și transportul acestora. Același lucru este valabil și pentru serviciile de transport, cumpărarea de bilete de avion, rezervări la hoteluri etc.

Sursa: mastercard.md

Noutăți similare

Decembrie de poveste cu maib și Mastercard

În decembrie, maib și Mastercard te invită să îmbrățișezi feeria sărbătorilor și îți promit o lună de poveste, cu o mulțime de surprize, ca să te bucuri din plin ...