Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Mâine: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Câștigă o vacanță la Barcelona cu Victoriabank și cardul SALUT într-o promoție de vară cu super premii

Câștigă o vacanță la Barcelona cu Victoriabank și cardul SALUT într-o promoție de vară cu super premii Sursa foto: victoriabank.md

Vara aceasta ai șansa să vizitezi Barcelona, una dintre cele mai frumoase destinații turistice din Europa. Victoriabank a pregătit o promoție cu Super Premii pentru clienții săi: două călătorii pentru două persoane la Barcelona și multe alte cadouri.

Surprizele sunt pentru toți deținătorii cardului SALUT. Promoția este valabilă inclusiv pentru clienții care urmează să-și deschidă un astfel de card în perioada iulie-august.

Campania „SALUT vara - trăiește viața din plin!” a început la 1 iulie 2023 și se va desfășura până la 31 august 2023. În cadrul promoției vor avea loc patru extrageri de Super Premii. La fiecare două săptămâni vor fi desemnați câte doi câștigători. Norocoșii vor primi în dar câte o boxă JBL Charge 5 sau o bicicletă Xiaomi HIMO. De asemenea, la finalul lunilor iulie și august, vor avea loc două extrageri pentru a desemna câștigătorii celor două bilete de vacanță cu destinația Barcelona.

La promoție pot participa toți cei care fac achitări în valoare mai mare de 100 de lei (per tranzacție) cu cardul SALUT, la comercianții din țară și/sau de peste hotare. Cu cât mai multe tranzacții, cu atât mai multe șanse de câștig!

Aici găsești mai multe detalii privind desfășurarea promoției „SALUT vara - trăiește viața din plin!”

Încă nu deții un card SALUT de la Victoriabank, dar îți dorești să beneficiezi de avantajele sale? Acum este timpul să-ți deschizi unul! Cardul SALUT are zero costuri și poate fi solicitat simplu și rapid, direct de la tine de acasă, cu livrare gratuită, prin Digital Onboarding dacă nu ești încă client Victoriabank, și prin VB24 dacă deja ești client Victoriabank, sau să-l ridici la cea mai apropiată unitate din rețeaua Victoriabank.

Achită cu cardul SALUT de la Victoriabank #CuPoftăDeSUPERpromoție și te duci în vacanță la Barcelona!

Despre Victoriabank:

Cu peste 30 de ani de experiență în sectorul bancar și peste 600 000 de clienți, Victoriabank își propune să fie prima opțiune pentru potențialii angajați și clienți. Promoțiile desfășurate de Victoriabank s-au bucurat mereu de un mare succes, ofertele pentru unele produse epuizându-se în doar câteva ore de la lansare.

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...