Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Lu: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Călătoria în Maldive este Premiul mare pentru câştigătorul campaniei "MAIB şi VISA îţi prelungesc vacanţa!"

Călătoria în Maldive este Premiul mare pentru câştigătorul campaniei Sursa foto:

Deţinătorul Premiului mare al campaniei promoţionale "MAIB şi VISA îţi prelungesc vacanţa!" va petrece o vacanţă însorită la mare pe insulele Maldive. Surpriza i-a revenit lui Vladimir Hmelniţchi după ce şi-a achitat cumpărătura la un centru comercial din capitală cu cardul Visa de la Moldova Agroindbank.

Campania "MAIB şi VISA îţi prelungesc vacanţa!" a durat trei luni şi i-a vizat pe toţi deţinătorii cardurilor Visa emise de MAIB, care le-au utilizat la achitarea cumpărăturilor în sumă minimă de 50 lei - la comercianţi sau prin Internet.

În total în cadrul campaniei, 64 de persoane au câştigat premii, inclusiv 3 iPad-uri performante şi 60 de premii băneşti.

iPad-urile au fost câştigate de Maxim Railean, Corneliu Candeba şi Alexei Simon.

    

Celui mai norocos astăzi, 4 noiembrie, i-au fost înmânate biletele de călătorie şi foile de cazare pentru două persoane în unul din cele mai luxoase hoteluri de pe insulă.

Vladimir Hmelnițchi, deţinătorul Premiului Mare "MAIB şi VISA îţi prelungesc vacanţa!":

"Noutatea că voi pleca în Maldive a fost atât de surprinzătoare, încât am recurs la verificarea ei prin intermediul agentului meu bancar. Odată ce mi-a confirmat vestea, am devenit un adept şi mai fidel al Moldova Agroindbank pe care o consider bancă performantă, de încredere, cu personal foarte calificat şi prietenos în relaţiile cu clienţii."

Serghei Cebotari, Preşedinte BC "Moldova Agroindbank" SA:

"Fidelitatea clienţilor este cea mai preţioasă realizare a unei bănci comerciale. Moldova Agroindbank se bucură de un grad înalt de încredere. Ţinem mult la această atitudine consacrată şi o stimulăm prin diverse modalităţi, inclusiv prin intermediul unor asemenea surprize care schimbă în bine viaţa clienţilor noştri. Este o plăcere şi o recunoştinţă reciprocă".

Promoţia "MAIB şi VISA îţi prelungesc vacanţa!" s-a încheiat, însă acţiunile de încurajare a deţinătorilor cardurilor VISA, precum şi a beneficiarilor de alte produse şi servicii oferite de Moldova Agroindbank vor continua! Urmăriţi activitatea băncii pe www.maib.md sau prin intermediul Serviciului InfoTel 022 26 89 98 şi fiţi parte a schimbărilor în bine!

Moldova Agroindbank. Puterea stă în noi!

Sursa: maib.md

Noutăți similare