Azi: € 18,9254 lei 0,1311 $ 16,5932 lei 0,0773

Bancamea.md este în căutare de investitori

Bancamea.md este în căutare de investitori Sursa foto: galleryhip.com

Da, după mai bine de 4 ani în care proiectul bancamea.md s-a dezvoltat organic, cu mici investiții, a venit timpul pentru:

  1. Oameni noi;
  2. Idei noi;
  3. Investiții.

Toate acestea sunt necesare pentru a duce proiectul la următorul nivel – mai cunoscut în online-ul MD, mai informativ și mai calitativ.

Timp de 4 ani și jumătate am reușit să oferim informații utile și interesante din domeniul financiar-bancar către sute de mii de oameni și am reușit să câștigăm încrederea majorității instituțiilor financiare din țară. Dar a venit timpul pentru un upgrade.

Oricine dorește să se implice, atât la nivel operațional cât și financiar, please welcome.

Informații detaliate și datele de contact sunt disponibile în prezentarea proiectului.

Suntem deschiși către orice tip de propuneri, inclusiv vânzarea unei cote-părți de 25-100%.

Cu respect,

Echipa bancamea.md

Noutăți similare

Bancamea.md este de vânzare

Proiectul bancamea.md este de vânzare. La moment bancamea.md înseamnă: 6 ani pe piața media online din Moldova; reputație bună atât în sectorul financiar-bancar, cât și în mediul online; unicul site din Moldova focusat doar pe produse & servicii bancare ...

Noua versiune bancamea.md – mai fresh și mai mobilă

Începând cu astăzi, 11 aprilie 2018, www.bancamea.md îmbracă “haine noi”. Noua versiune a site-ului este acum: mai fresh; mai ușor și plăcut de navigat de pe orice dispozitiv mobil; mai utilă pentru vizitatori. Noua versiune a site-ului a fost realizată ...