Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271

Banca Transilvania pregătește lansarea Neo BT – o aplicație doar pentru early adopters, cool și open-minded

Banca Transilvania pregătește lansarea Neo BT – o aplicație doar pentru early adopters, cool și open-minded Sursa foto: bancatransilvania.ro

Chiar dacă platforma Neo a Băncii Transilvania se află încă într-o etapă finală de testare, banca promovează deja pe site-ul propriu câteva caracteristici ale noului său serviciu de banking inteligent, ce urmează a fi lansat în curând către toți clienții, atât utilizatori de Android, cât şi celor de iOS, scrie nocash.info.ro

Încă din start, banca își poziționează serviciul precizând că acesta se adresează „doar pentru early adopters, cool și open-minded”, care sunt „pasionați de nou, îndrăzneți, electrici și creatori de tendințe.”

Printre cele mai importante noutăţi aduse de Neo se numără:

Neo Radar

Neo Radar – cel mai bun prieten financiar. Acesta îţi învaţă comportamentul financiar şi îţi oferă sfaturi pe baza a ceea ce ai făcut deja;

„Psst… vezi că ai făcut o plată de două ori. Ai grijă, ca nu prea mai ai bani în cont. Vezi că ar fi timpul să faci plata de care ai uitat.” Dacă totul devine digital, de ce nu ți-ai face deja prieteni AI?

Neo Cash

Neo Cash, cu cardul invizibil – poţi scoate bani de la bancomatele BT cu telefonul prin generarea unui cod direct din aplicaţie.

„Invizibilul e noul trend în tech. Așadar, lasă cardul acasă, mergi la bancomat, #neo îți dă un cod, îl introduci și tzzzzt… here is your cash. Unde mai pui că la o adică nici nu trebuie să ieși din casă – trimiți codul altcuiva și poate face asta în locul tău.”

Neo Family

Neo Family – îţi aduce aminte să faci plăţile recurente, iar pe baza istoricului şi a contului beneficiarului, platforma recunoaşte automat ce tip de plată vrei să faci.

„Neo își amintește, în locul tău, să facă toate plățile recurente. Iar când vrei să faci plăți rapid, alegi doar contul beneficiarului și aplicația își dă seama ce tip de plată vrei să faci. Și, în general, #neo te scapă de o grijă. Iar drumul la bancă devine o atingere pe ecranul telefonului.„

Neo Shopping

Neo Shopping – îţi detaliază unde şi câti bani ai cheltuit.

„Fie că ai un STAR Card sau unul normal, poți afla cât ai cheltuit și unde. Câteodată, controlul absolut înseamnă câteva atingeri de ecran.”

Neo Travel

Neo Travel – poţi comanda un card de debit direct din aplicaţie;

„Îți poți comanda un card de călătorie direct din aplicație. Știi tu, genul acela de card care îți oferă și asigurare, și acces în lounge-urile din aeroporturi.”

Neo Friendship

Neo Friendship – share pentru contul IBAN pentru transferuri instant.

„Ai un prieten care are nevoie de bani? Tap, tap, tap și i-ai trimis. Sau ești chiar tu prietenul care are nevoie de bani? Trimite IBAN-ul tău printr-o simplă atingere de ecran.”

Neo Acces

Neo Acces – poţi să te loghezi pe cont şi să confirmi tranzacţii doar uitându-te la telefon (Face Signature).

„Neo știe cine ești doar dacă îl privești. Acum îți poți semna tranzacțiile sau intra în cont aruncând o privire. Face Signature îți aduce un nivel de siguranță crescut, dar și confortul că intri în cont mai ușor ca la tine acasă.”

Neo Secure

Neo Secure – control total asupra cardurilor proprii. Clientul poate bloca sau debloca carduri, poate schimba limitele tranzacţiilor sau PIN-ul cardurilor, direct din aplicaţie.

Cel mai probabil platforma Neo va funcţiona la început în paralel cu aplicaţiile de Internet şi Mobile Banking ale Băncii Transilvania, urmând ca apoi aceasta să devină baza clienţilor băncii.

Sursa: nocash.info.ro / bancatransilvania.ro

Noutăți similare