Azi: € 20,0787 lei 0,0077 $ 18,0329 lei 0,0479
Lu: € 20,1958 lei 0,1171 $ 18,0536 lei 0,0207

Astăzi începe călătoria de vis a clientului Moldova Agroindbank la Paris

Astăzi începe călătoria de vis a clientului Moldova Agroindbank la Paris Sursa foto: maib.md

Marele premiu al campaniei naţionale desfăşurate de Mastercard “Începeţi povestea familiei. Creaţi istorii de nepreţuit” a revenit clientului Moldova Agroindbank – Andrian Golub.

Norocosul câştigător a efectuat în perioada promoţiei achitări în valoare minimă de 100 lei fiecare, utilizând un card bancar de la MAIB. Tranzacţiile au participat automat în promoţie, iar rezultatele tragerii la sorţi l-au desemnat învingător.

Împreună cu cei dragi, Andrian Golub beneficiază în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie a.c.  de o călătorie la Disneyland Paris, care include:

  • bilete de avion tur-retur, pentru 4 persoane;
  • cazare pentru 3 zile şi 2 nopţi la hotelul parcului Disneyland (mic dejun inclus);
  • 4 bilete pentru 2 zile, oferite pentru vizitarea parcului de distracţii Disneyland;
  • 4 vouchere pentru alimentare;
  • asigurare medicală.

Andrian Golub deţine câteva carduri la Moldova Agroindbank, iar fortuna i-a surâs efectuând una dintre plăţile la comercianţi cu cardul salarial.

„Suntem încântaţi că Premiul Mare al acestei campanii naţionale a fost câştigat de un client al Moldova Agroindbank. Sperăm că şi în continuare fiecare client al băncii va crea o istorie de nepreţuit în relaţia cu noi, angajându-ne să adăugăm valoare în fiecare produs sau serviciu pe care le oferim zi de zi. Îi dorim norocosului acestei campanii să savureze din plin emoţiile vacanţei la Disneyland Paris, iar clienţii MAIB să fie doar în beneficiu, să se bucure de mai mult confort, siguranţă şi de surprize plăcute”, a declarat Oleg Paingu, vicepreşedinte al Comitetului de Conducere al băncii.

Precizăm că “Începeţi povestea familiei. Creaţi istorii de nepreţuit” este o campanie naţională desfăşurată în perioada 24 septembrie – 4 noiembrie de Mastercard şi este dedicată sărbătoririi a 90 de ani de aventuri fantastice ale celebrului personaj Disney, Mickey Mouse. În total, în cadrul campaniei, 164 de clienţi ai Moldova Agroindbank au fost desemnaţi câştigători.

MAIB îi doreşte câştigătorului marelui premiu o vacanţă memorabilă la Disneyland Paris.

Sursa: maib.md

Noutăți similare