Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271

Angajații Băncii Transilvania vor primi gratuit acțiuni în valoare de peste 12 milioane euro

Angajații Băncii Transilvania vor primi gratuit acțiuni în valoare de peste 12 milioane euro Sursa foto: bancatransilvania.ro

Banca Transilvania va oferi din nou angajaților acțiuni cu titlu gratuit, acum în valoare de 58,5 milioane de lei (RON), aproximativ 12,5 milioane euro, într-un program de fidelizare, pentru rezultate deosebite înregistrate anul trecut, relatează profit.ro.

Banca a inclus 25 de milioane de acțiuni în programul de fidelizare a personalului.

Vor primi acțiuni cu titlu gratuit membrii consiliului de administrație, cei ai conducerii executive, directorii și directorii adjuncți din centrala băncii, directorii regionali, dealerii și alți membri ai personalului băncii și ai subsidiarelor.

Valoarea curentă a acțiunilor oferite angajaților este de 58,5 milioane de lei (RON).

Printre criteriile de selecție a celor care vor primi acțiuni se numără, printre altele, rezultatele deosebite din 2017. Totodată, vor primi acțiuni cei care au dat dovadă de „implicare deosebită” în realizarea obiectivelor băncii sau „promovează buna comunicare și creează un climat de muncă adecvat” și „acceptă condiționările planului de fidelizare/stock option plan”.

Aceste programe presupun o perioadă în care există interdicția de a vinde titlurile primite/cumpărate la preț preferențial.

Anul trecut, angajații băncii au primit 17 milioane de acțiuni, care la acel moment valorau circa 50 de milioane de lei (RON). Banca avea 7.000 de angajați la nivelul băncii la finele anului trecut și circa 7.500 la nivelul întregului grup financiar.

Sursa: profit.ro

Noutăți similare