Azi: € 19,6325 lei 0,1064 $ 16,8606 lei 0,0906

Acum și mai multe zerouri. Oferta de toamnă de la FinComBank

Acum și mai multe zerouri. Oferta de toamnă de la FinComBank Sursa foto: fincombank.com

Toamna se numără zerourile! FinComBank vine cu o promoție specială pentru cei care prețuiesc timpul și preferă operațiunile pe Internet. Acum, dacă deschizi un card ONLINE nu trebuie să plătești pentru:

  • emiterea cardului Visa Classic și Mastercard Standard;
  • conectarea și administrarea Internet banking-ului FinComPay;
  • transferurile P2P de la card la card inițiate între cardurile FinComBank.

Octombrie aduce și mai multe zerouri, pentru că cardul suplimentar pentru copii (7-17 ani) a devenit GRATUIT. Bucură-te de: deschidere gratuită, deservire lunară – 0 lei, SMS Notificare când minorul achită cu cardul. Fii mereu la curent cu acțiunile copilului și învață-l cum să planifice, să cheltuie şi să acumuleze banii. Deschide un card ONLINE gratuit pentru tine și copilul tău.

De ce alegi un card de la FinComBank:

  • NU ACHIȚI comisioane la primirea transferurilor P2P pe cardul FinComBank de la orice card din Moldova sau peste hotare!
  • NU ACHIȚI comisioane la efectuarea transferurilor de la card la card (P2P) între cardurile FinComBank;
  • Primești GRATUIT direct pe card transferuri (T2C) de peste hotare, realizate prin sistemele Ria Money Transfer, Contact, Unistream;
  • Lunar, primele trei retrageri de numerar de la bancomatele FinComBank S.A. și primele trei de la bancomatele oricărei altei bănci din țară sunt GRATUITE!
  • Programezi achitarea automată a serviciilor oferite de peste 50 de furnizori, suplinirea depozitului sau achitarea creditului cu ajutorul serviciului FinService;
  • Achiți printr-o simplă atingere, folosind tehnologia Contactless;
  • Efectuezi plăţi prin Internet în maximă siguranță cu serviciul 3D-Secure.

Fii mereu online! Cu FinComBank beneficiezi de Internet Banking gratuit de pe orice dispozitiv. Te poți conecta online, fără să vii la bancă. Oriunde te vei afla, în țară sau peste hotare, poți verifica soldul și gestiona banii fără a căuta de fiecare dată un bancomat. Achită serviciile comunale și plătește alte facturi online în doar câteva click-uri, folosind Internet banking FinComPay, fără a ieși din casă sau de la birou.

Fii parte a societății fără cash și solicită un CARD ONLINE în doar câteva click-uri!

Află detalii:

Daca telefonul îți este mai la îndemână decât laptopul, te rugăm să suni la numărul de mai jos. Colegii din Call Center așteaptă să te ajute.

tеl.: (+373) 022 269 999

website: www.fincombank.cоm

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare