Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

3 parteneri noi au aderat la programul de loialitate Pay&Save!

3 parteneri noi au aderat la programul de loialitate Pay&Save! Sursa foto:

Programul de loialitate Pay&Save este și mai aproape de clienții săi. Noi parteneri au aderat la programul de loialitate Pay&Save!

Aceștia sunt: Bibliotheque Central Café, Fourchette Gourmet și Five Stars Travel Agency.

Bibliotheque Central Café

Un nou local deschis în centru orașului - Bibliotheque Central Café, vă găzduiește 24/24, Str. 31 August 1989, 78 A.

Aici nimeriți într-o atmosferă caldă și savurați capodoperele culinare ale bucătăriei europene. Începe ziua cu voie bună, răsfață-te cu un mic dejun delicios doar la 45 lei. Iar de luni pînă vineri ai parte de un Business Lunch diversificat doar la 59 lei care îți lasă gura apă!

În zilele de weekend vă relaxați la concerte ca de zile mari, cu muzică live, de fiecare dată noi invitați, vedete, Dj vă fac serile de neuitat.

Bibliotheque Central Café – local de bun gust!

Fourchette Gourmet

Doamnelor și Domnilor, în capitală a apărut Fourchette Gourmet!

Probabil vă veți întreba de ce este atât de special. În primul rând pentru asortimentul larg. Pe lîngă produsele cu care suntem obișnuiți și pe care le întrebuințăm în fiecare zi, Gourmet oferă delicii nemaipomenite și bunătăți rare. Cea mai bună măcelărie din oraș, o varietate mare de delicatese din pește, fructe de mare, legume și fructe proaspete, o mulțime de condimente și chiar flori pentru orice ocazie!

Gourmet este gândit pînă în cele mai mici detalii. Plimbarea prin magazin este intuitivă și discretă, atmosfera predispune la deplasare ușoară printre rânduri și alegere fără pripă. Și asta pentru că gurmanzilor nu le place graba.

Acest format de magazin apropie capitala noastră de un format european de deservire, fapt ce cu siguranță va bucura persoanele care apreciază calitatea și progresul.

Supermarketul este amplasat la primul etaj al Shopping Center - Grand Hall.

Gourmet – un supermarket de bun gust!       

Five Stars Travel Agency

Compania Five Stars Travel Agency - o agenție de turism ce se dezvoltă în ritm dinamic, personalul căreia deține bune abilități comunicative și capacități tehnologice în vederea selectării rapide a călătoriilor în scop turistic de diferite grade de dificultate.

Angajații Five Stars Travel Agency cu studii superioare în turism sunt adevărați profesioniști  în domeniul dat.

Activitatea profesională a managerilor și relațiile de afaceri cu marii operatori de turism din întreaga lume vă servesc ca un garant a unui sejur confortabil. Scopul Five Stars Travel Agency - este de a face realitate visul dvs. a unei minunate călătorii.

Cinci Stele te așteaptă anume pe tine! Detalii pe fivestars.md.

    

Notă: Proiectul Pay&Save – este un proiect absolut inovaţional pe piaţa bancară, ce constă în fidelizarea unei comunităţi de persoane, şi anume deţinătorii de carduri Moldova Agroindbank, care vor beneficia de diverse reduceri. Conform schemei de bază al acestui proiect, o parte din banii cheltuiţi la procurarea sau achitarea pentru marfă/servicii îi va fi restituită clientului pe conturile sale bancare.

Sursa: paysave.md

Noutăți similare