Azi: € 19,0242 lei 0,0890 $ 17,8816 lei 0,0636
Mâine: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124

1.000.000 de carduri Visa emise de MAIB – banca mulţumește clienţilor pentru performanţa comună

1.000.000 de carduri Visa emise de MAIB – banca mulţumește clienţilor pentru performanţa comună Sursa foto: maib.md

Moldova Agroindbank a emis cardul VISA cu numărul 1.000.000, un motiv în plus de a sărbători performanţele comune pe care zi de zi le obţine împreună cu clienţii.

Astăzi un card VISA de la MAIB oferă clienţilor:

  • siguranţa banilor;
  • comoditatea gestionării mijloacelor financiare;
  • rapiditatea efectuării plăţilor datorită tehnologiei Contactless;
  • plăţi simple şi securizate în mediul online;
  • posibilitatea utilizării cardului atât în ţară, cât şi peste hotare în reţeaua comercianţilor care afişează sigla sistemului internaţional de plăţi etc.

“Cu gratitudine pentru un parteneriat de succes” – este mesajul primit de MAIB din partea VISA International cu ocazia emiterii cardului milionar.

“Cu recunoştinţă pentru performanţa comună” – este mesajul pe care îl adresează întreaga echipă Moldova Agroindbank clienţilor băncii – pentru încredere şi performanţele obţinute.

MAIB şi sistemul de plăți VISA International au o istorie frumoasă de parteneriat începând cu anul 2002. În aceşti 17 ani Moldova Agroindbank a devenit cel mai important acceptant și emitent al cardurilor VISA în Republica Moldova.

Recent, Moldova Agroindbank a lansat în premieră pentru piața bancară din ţară posibilitatea de achitare în rate prin utilizarea cardului bancar, primul card de cumpărături fără dobândă – LiberCard, oferit clienților exclusiv prin cardul „Visa Rewards”.

Moldova Agroindbank lucrează continuu pentru a oferi noi avantaje şi funcţionalităţi clienţilor săi.

Sursa: maib.md

Noutăți similare