Azi: € 19,9904 lei 0,1658 $ 17,0326 lei 0,0149

1 000 000 de lei – fondul de recompensă dedicat de MAIB pentru informaţiile care vor contribui la reţinerea infractorilor

1 000 000 de lei – fondul de recompensă dedicat de MAIB pentru informaţiile care vor contribui la reţinerea infractorilor Sursa foto: maib.md

Moldova Agroindbank anunţă despre lansarea unei pagini dedicate evenimentului regretabil din 6 iulie, la sucursala Chişinău-Buiucani.

Pagina poate fi accesată pe site-ul oficial al Moldova Agroindbank, conform linkului maib.md/ro/situatii-de-criza şi conţine principalele informaţii despre incident şi cele mai frecvente întrebări şi răspunsuri.

Totodată, a fost dedicat un fond de recompensă de 1 000 000 de lei potenţialilor informatori pentru furnizarea datelor care ar contribui la reţinerea infractorilor şi recuperarea bunurilor furate.

Persoanele care deţin informaţii despre acest caz sunt insistent rugate să le comunice la adresa electronică urgente@maib.md sau la numerele de telefon +373 69268348, +373 68093777.

Banca insistă pe o comunicare transparentă, echidistantă şi echilibrată cu referire la acest subiect cu clienţii, autorităţile, liderii de opinie, instituţiile mass-media, în măsura în care să nu prejudicieze desfăşurarea anchetei pentru descoperirea şi tragerea la răspundere a infractorilor, conform legislaţiei în vigoare.

Prioritatea numărul unu pentru conducerea MAIB rămâne întreprinderea tuturor măsurilor necesare, în cooperare cu forţele de ordine, pentru a identifica autorii furtului şi recuperarea bunurilor.

MAIB activează în regim normal, oferind întregul spectru de servicii şi produse bancare, onorând integral angajamentele asumate şi axându-se pe noi proiecte de dezvoltare, noi produse şi servicii bancare.

Banca rămâne o instituţie puternică, cu suficientă lichiditate, cu un portofoliul  variat de produse şi servicii bancare.

Sursa: maib.md

Noutăți similare