Azi: € 19,5617 lei 0,0486 $ 16,6114 lei 0,0637

Moldova Agroindbank
2,74

Cardul

Nu imi place deloc faptul, ca la MAIB cardul nu poate fi inchis, decat in filiala, unde l-am deschis (spre deosebire de alte banci in care am mai avut carduri). De ce ar trebui eu sa fug de la botanica la posta veche pt a inchide cardul, cand angajatii de la botanica ar putea telefona in cealalta filiala pt a verifica, daca nu am datorii la card (caz in care informatia se vede numai in filiala ceea), si sa-mi primeasca cererea, apoi transmitind-o unde trebuie.

Olga
Comenteaza
9
5

In schimb la Procredit Bank poti sa te deservesti la ori filiala a bancii, indiferent unde iti este deschis contul, ceea ce e foarte bine

Mariana

Publicitate neinspirata ''Ofert deprimavara''

Spotul publicitar de la Moldova-Agroindbank cu privire la depozite este unul neinspirat si dezgustator. Acelasi actor in toate spoturile bancii, oare chiar imaginatia este atit de redusa?. Oare scopul reclamei este sa schimbi canalul atunci cind se deruleaza?

Mariana
Comenteaza
16
4

Ooo da,aveti perfecta dreptate...spotul lasa mult de dorit,si fizicul persoanei din spot e tare urat

Lucia

Maib - depozit

Cind alegeam la care banca sa fac depozit ma uitam la %. Unele din cele mai bune conditii erau la Agroindbank. Pentru conditii le pun nota 5. Dar cind a venit termenul sa iau banii, sau sa ii mai las la banca – nici un manager de la banca nu m-a sunat sa ma intrebe ce facem mai departe. Nu este logic – credeam ca banca este interesata in banii mei. Inca nu mi-a placut ca nu este posibilitatea de a prelungi termenul depozitului automat – trebuie sa vii la banca de fiecare data! Din aceasta cauza nota mea este 3.

Margarita
Comenteaza
15
4

Presupun ca in conditiile depozitului era stipulat, ca dupa expirarea termenului depozitului dobanda nu se calculeaza, si nu se prolongheaza. Dvs ati semnat aceste conditii, si Dvs in primul rand trebuie sa va intereseze banii investiti.
Nu cred ca managerul unei banci, la cate depozite expira zilnic in banca, ar trebui sa-l contacteze pe fiecare client in parte pt a-i aminti despre banii depusi. Ba mi se pare mai putin logica chestia asta, indeosebi, pt ca banca primeste venit din banii Dvs dupa expirare gratis. De ce sa se lipseasca de o astfel de oportunitate =)

P.S. Nu sunt angajata a MAIB-ului, iar opinia exprimata in textul expus de mine este una personala.

Olga

Nicio banca nu este interesata de banii clientului (fie ea din Moldova sau din Europa), cu exceptia cand acel client este debitor si ii datoreaza bancii bani. In rest, cred ca ar fi posibil ca banca sa aiba un anumit soft care sa monitorizeze automat scadenta depozitelor. De fapt, pe fondul dobanzilor care descresc, logic banca ar trebui sa fie interesata sa-l mentina pe client si nu invers. "Banca iti da umbrela cand e soare si ti-o ia cand ploua"...

Aliona

Stimate doamne, un astfel de soft exista...angajatii care sunt competenti de faptul dat monitorizeaza situatia...alt punct reprezinta conditiile contractului...la unele banci in contract se stipuleaza prolongarea automata cu capitalizarea dobinzii...In cazul Dvs., este doar o incompetenta a angajatilor sau banca elementar are suficienta de capital...P.S. Nu conteaza citi clienti are banca, fiecare trebuie abordat individual...

Muller

Birocratie si support IT prost

Ca proprietar de afacere imi doresc sa nu merg la banca de fiecare data ca sa fac un transfer. Sunt gata sa platesc pentru acces client/banc, dar ce crezi? MAIB are o aplicatie care nu suporta MAC de pe care stau deja citiva ani buni, ba si mai rau aplicatia lor suporta doar Internet Explorer si mi se pare ca nici nu ultimile versiuni.
Astea fiind spuse merg de fiecare data la la banca cu dospozitii de plata tiparite in 2 exemplare, semnate si stampilate. Si sa nu dea domnul cumva sa fie semnate cu toc cu gel ca nu mi le primesc si trebuie sa le refac. Ce idiot a nascocit asa reguli de lucru? Nici nu mai zic de tonele de hirtie care se keltuie anual pentru extrasele prostesti tiparite de toate bancile noastre.

Colea
Comenteaza
18
7

Acestea sunt cerinte ale bancii care unii nu le inteleg, ca d-stra, stiti cum este o vorba "nu e muzica rea, ci dansatorul"

Natalia

Natalia eu foarte bine inteleg ca astea sunt cerintele bancii dar faptul de ce ele sunt aberante nu inteleg. Si daca totusi ma refeream la aplicatia client-banc, ce incurca MAIBul sa faca aplicatia data sa lucreze normal macar pentru Windows si nu cu browser vechi de 5-6 ani dar ceva mai recent. Atunci cred ca problema s-ar rezolva de la sine si pu Mac. Totusi bvancile vor ca clientii sa ramina satisfacuti si sa nu treaca la concurenti. Citeodata am impresia ca nu le pasa si nu vor sa gindeasca in directia corecta

Colea

Sunt sigura ca nici celelalte banci nu au aplicatii de internet-banking super-performante, care sa fie compatibile cu alte sistemele de operare decit windows, sau sa fie sustinute de alte browsere decit internet explorer, daca gasiti vreuna voi fi mai mult decit surprinsa!

Sunt deacord ca tot ce tine de cheltuiala inutila a hirtiei si birocratia excesiva este o boala a intregii noastre societati, dar in mediul bancar, sunt peste tot in lume reguli specifice care nu pot fi ocolite si merita sa fie respectate pentru siguranta tuturor.

Tanya

In mod normal pe mine nu trebuie sa ma intereseze alte banci, eu vreau cea care ma deserveste sa fie la nivel. Si daca ea ar faceo nu ar avea decit sa cistige. Ce tine de hirtie... Am trait peste hotare si nicodata n-a trebuit sa tiparesc ceva sau sa merg la banca fiindca tot se poate de facut online si toate astea se pot face acolo de vreo 10 ani, ce kiar deatunci nu putea sa ajunga si la noi ce minte la demnitari sa schimbe. Despre contabilitatea dusa in MD nici nu mai zis, hirtie, hirtie, hirtie

Colea

Ohh, internet bankingul lor e chiar varza, nu-l recomand nimanui, chiar daca folositi windows, incercati sa-l evitati cu cit mai multa putinta.
In primul rind are probleme enorme la capitolul securitate, si credeti-ma va zic asta ca specialist in domeniu :).
In al doilea rind, nu e compatibil intre filiale, de exemplu daca-ti deschizi internet bankingul la o filiala atunci din alta filiala nu poti adauga/sterge/edita nimic.

Victor

La maib serviciul internet banking e printre cele mai proaste din MD, la acelasi nivel doar victoriabank poate fi. Daca vreti internet banking calitativ incercati procredit, si in general toate serviciile is mai calitative acolo.

Victor

Victor, din comentariul tau foarte usor se vede ce fel de "specialist" in domeniu de securitate informationala esti. Mi s-a creat impresia ca chiar nu stii despre ce vorbesti. Cum serviciul Internet banking sa nu fie "compatibil" intre filiale? Ce au aici filialele? ********* Chiar mai facut sa rid :))))
P.S. Sotul utilizeaza acest serviciu de la MAIB. Are conturi deschise in 2 filiale si nu are problemele specificate de tine.

Angela

Deservirea

Deseori am fost nevoit sa astept cite 20-30 de minute inainte de a fi deservit,faptul care m-a facut sa inchid toate conturile si sa trec la o alta banca(Victoriabank),care da dovada de respect fata de clienti.
Un alt caz neplacut sa intimplat indata dupa absolvirea universitatii,cind am fost nevoit sa stau in rind de doua ori a cite circa 3 ore de fiecare data pentru a inchide contul .E normala si e acceptabila situatia ,doar in cazul in care e adecvat comportamentul lucratorilor banci,si nu cind avind circa 50 de clieti care stau in rind sa pleci la masa,fara a fi inlocuit de cineva.
La cele mentionate ,mai pot adauga o impresie proasta asupra interiorului palid al oficiilor acestei banci.Parerea subiectiva.

Vladimir
Comenteaza
11
7

Bancnota de $100 falsa

Ma deservesc la aceasta banca din 2004 ca persoana fizica si ca persoana juridia. Nu sunt de acord cu o multitudine de chestii birocratice si hirtii care trebuiesc semnate si tiparite la orice pas.
Cel mai neplacut a fost cind mi s-a dat o bancnota falsa de $100 care dusa la Victoriabanca a fost depistata. Desigur odata intors la MAIB toti m-au facut prost pe mine, dar daca se ajungea la ancheta era simplu de demonstrat ca amprentele casieritei sunt pe bancnota.

Nicolae
Comenteaza
24
12

Carduri

Eu la fel folosesc cardul MasterCard de la MAIB, nu am probleme nici in Moldova, nici peste hotare. Acum ce mi-a placut, au lansat cardul virtual, destinat anume pentru achitari in mediul Internet. Mi-am facut si profil pe Pay Pal cu cardul lor...

Alexandra
Comenteaza
30
12