Azi: € 19,5617 lei 0,0486 $ 16,6114 lei 0,0637

Moldova Agroindbank
2,74

Card

Карточкой Маэстро от Агробанка расплачивался по всей Европе. Принимали без проблем. Был приятно удивлен и доволен.

Moisei
Comenteaza
6
7

nu te cred!!! incearca in Germania la LIDL, ALDI,PENNY si achita

iurie

plingere

Sunt foarte nemultumit de atitudinea neglijenta a angajatilot filialei numarul 1. Din motiv ca datorita faptului ca nu am fost instiintat la timp despre expirarea contractului de depozit timp de 27 de zile nu mi s/a calculat dobinda la depozitul bancar ,,clasic,, solicit sa luti masurile impuse de lege si regulament pentru a numai admite asa neglijente in activitatea bancii in care am avut incredere tot timpul.

Seremet
Comenteaza
7
5

D-nul Seremet, in contractul de depozit semnat intre d-voastra si banca, nu este stipulat ca banca instiinteaza clientii despre expirarea depozitului. Referitor la dobinzile care nu au cost platite, banda acorda dobinda doar pe perioada stipulata in contract.

marian

internet banking Moldova Agroindbank

Eu am internet banking de la MAIB si sunt foarte multumita. Recomand tuturor abonarea

Tatiana
Comenteaza
17
10

aplicatia de pe telefon nu lucreaza, de citeva ori introduc parola si loginul ....trebuie sa intru de pe telefon pe site si apoi de pe site pe pagina la banking, ceea ce nu este comod.

alex

CREDIT

AM AVUT NECESITATEA SA ACHIZITIONEZ UN CREDIT DE CONSUM DE LA MAIB, A DURAT 2 SAPTAMANI, CINE SI CE EXPERIENTA A AVUT CU ALTE BANCI? SA FIU INFORMAT PENTRU ALTA DATA.

ION
Comenteaza
5
6

Bank European. De Calitate.

Уже несколько лет являюсь клиентом МАИБ и очень доволен. До этого у меня был опыт сотрудничества с Виктория, Энэргбанком и БЕМ, но обслуживания, условия и все остальное в МАИБ на порядок лучше. Если бы я и посоветовал молдавский банк - так это однозначно МАИБ.

Alex
Comenteaza
11
5

deservirea clientilor la maib Jumbo

Sunt foarte multumita de deservirea de la fil. maib Jumbo,personalul este foarte amabil si binevoitor. Am avut multe situatii legate de transferuri peste hotare, de utilizarea contului si am gasit aici multe raspunsuri si solutii.Da, uneori mai astept in rind, dar ii inteleg ca sala e plina de oameni,.. diferiti si toti cu problemele lor ....
Oricum mai bine mai astept...decat sa ma deservesc la fil.viktoriabank de linga serviciul meu unde sunt deservita de fete care se cred mai presus de orice daca port tocuri inalte.
Cat despre personalul de la maib jumbo, le-as propune sa-si mai largeasca filiala si sa-si mai adauge angajati, si atunci totul va fi ok.

Andreea
Comenteaza
12
2

Imi place serviciul Internet banking

Sunt clienta a serviciului web banking livrat de Victoria bank. Sunt dezamagita de aceasta banca. Sotul are Internet banking de la Moldova Agroindbank. Si am vazut ca e cum mult mai bun serviciul de deservire bancara oferti de Moldova Agroindbank. Un prieten este abonat la Internet banking livrat de ProCredit. La fel este bunisor. Pacat ca deocamdata nu pot sa trec cu deservirea la una di aceste banci: MAIB sau ProCredit :(

Angela
Comenteaza
14
3

De ce nu puteti trece cu deservirea la alte banci?

Eugen

Incercati la Moldindconbank, e simplu de tot, doar trebuie de deschis cardul si bani pe cont, comisioanele sunt foarte accesibile, iar Web BAnking-ul floare la ureche.

Paula

Bancomat nefuncțional

Am vrut astăzi să scot bani de la bancomatul de lângă Primărie, dar n-am reușit - scria ceva de genul la probleme tehnice. Soldul se poate de verficat dar de extras bani nu. Și asta de câteva zile, sâmbătă (17.08) aceeași istorie la același bancomat - careva mesaj că sunt probleme tehnice.

Radu
Comenteaza
3
3

Card

Seara buna
Am o intrebare : daca pot cumva sa vad online daca pe contul meu a fost efectuat transferul : au ajuns banii sau nu ?
Multumesc .

Wika
Comenteaza
2
8

http://www.maib.md/ro/new-internetbanking/

Olga

MAIB publicitatea

Spoturile de la MAIB sunt super, sunt cele mai memorabile!!!

natalia
Comenteaza
13
7

Este evident k lucrezi la MAIB, dar crede-ma k nu sunt cele mai ok....barbatul, din toate spoturile voastre publicitare este insuportabil, de aici concluzia k si spoturile devin insuportabile!!!!! Keep calm.....

Evelina

Nu sunt angajata MAIB si nici macar nu sunt clienta lor, spun doar ceea ce cred ca este bine la ei...mie acest domn nu mi se pare deloc insuportabil.
Daca sunteti de parerea ca o alta banca face publicitate mai OK, aveti tot dreptu sa ve expuneti opinia!

natalia

si mie imi plac spoturile de la MAIB...domnul e actor de profesie... si cred ca acestea nu ar fi continuat daca nu ar fi adus profit bancii ;)

MAIB

Agroindbank, gasiti un alt personaj pentru spoturile publicitare, domnul respectiv deja e greu de suportat!

Dragalina
Comenteaza
12
5

Mie imi plac foarte mult spoturile pe care le face MAIB, sunt interesante, atractive...si personajele sunt dragute, kiar daca se repeta, aceasta reda un farmec!

natalia

Reda farmec nu gluma.....dar de atractive nici nu se mai discuta, ABERATII !!!

ILONA

extrageri numerar prin ATM

Bancile duc oamenii in eroare. La moldindconbank scrie in lista tarifelor ca nu percep comision daca extragi prin bancomatele lor MDL avind card de la alta banca. Am extras cu card MAIB de la MICB lei moldovenesti si sa stiti ca se ia comision spre surprinderea mea, cite 16 , 17 lei. Ce inseamna aceasta dezinformare? Care banca actioneaza incorect?

natalia
Comenteaza
5
10

Probabil n-ai fost destul de atentă, în momentul când ai citit conţinutul tarifelor, imposibil ca aici să fie indicat faptul că banca nu percepe comision la alte carduri.Plus la aceasta ar fi tare ok, dacă ai mai citi şi tarifele de la banca care a emis cardul, că fiecare bancă are comision la ridicarea mijlaocelor băneşti de la alte bancomate, decât cele ale băncii emitente.

Maria

Maria, am fost foarte atenta cind am citit tarifele MICB poti sa verifici pe site
http://www.micb.md/noutati-ro/97210/

natalia

Daca aveti card MAIB repectiv pentru cardul dvs se percep comisionale de la maib. Nu vad sens sa va uitati la comisioanele MICB.
Lista tarifelor: http://maib.md/file/Carduri bancare/tarife-comisioane-pf/16_11_2012/TARIFE_GENERALE_PERS_FIZICE_(RO)_12.pdf
Punctul 11, extrageri la bancomate in alte banci si acolo este comision. ;)

Eugen

Logic, ar fi ca banca de la care extragi banii, in acest caz MICB sa ia comision, deoarece ei suporta cheltuieli de extragere a numerarului si nu MAIB , de aceea stiind ca MICB nu percepe comisioane la extragere in lei, nici nu m-am uitat la tarifele MAIB

natalia

Logic ar fi sa va uitati prin tarifele bancii ce a emis cardul dvs(MAIB) si apoi, sa analizati situatia si sa faceti concluziile de rigoare inainte de a scrie ca bancile informeaza clientii eronat. Si nu uitati ca banii se retrag din contul Dvs,deci MAIB,si ei suporta cheltuiele de efectuare a transferului.
Dezinformarea creaza greseli si in situatia aceasta numai Dvs. ati judecat incorect. Un pic mai multa atentienpe viitor;)

rodica

Iata eu am scot odata 1000 lei de la bancomatul MAIB, si mi-au luat 50 lei comision, iata asa, pprezicez cardul era de la VictoriaBank

elena

-:) Уважаемая.Все банки берут комиссию, если снимаете в чужом банкомате. Если кард и банкомат совпадают, только тогда коммисион не снимается, ни в одном банке.

Моисей

bank flex

Sunt clienta mAIB si sunt abonata la bank flex persoane fizice. Sistemul e dezastruos, in primul rind nu poti sa vezi ceea ce vine pe card in al doilea rind nu se vad toate retragerile de pe card. La ce bun asa sistem bancar daca nu asigura functia de baza :oferirea extrasului corect

maria
Comenteaza
12
4

Я все вижу. Выберите все счета. Потом кликайте на каждый счет и вам откроется список всех операций за последнее время. Иначе, возьмите выписку в соответствующем меню. Удачи

Moisei

DA, este un sistem oribil, facut parca de niste elevi, nu de specialisti. Se incarca f greu, nu ofera informatii in timp real, trec zile pina se face update la conturi. e de ***.

PayPal

bancomat

bancomatul de la Green Hils (Zadnipru) nu elibereaza mai mult de 500 de lei? Apesi alta suma si apare mesajul cu insuficiente fonduri.

Sergiu
Comenteaza
5
4

Probabil ]n bancomat au ramas doar bancnote de nominal mic si fizic nu ar fi posibil sa va elibereze o suma mai mare, ca nu ar fi incaput toate bancnotele necesare pentru o suma mai mare in dispenserul de banconote... In acest caz ar fi o solutie sa efectuati citeva operatiuni repetat una dupa alta.

Ana

consultanta in depozite

Am avut onoarea sa vizitez aceasta banca chiar in mai multe filiale nr. 15. si cea de la pancom , personalul a fost foarte politicos (necatind la faptul ca erau tare ocupati), straniu dar asa este , tinuta foarte adecvata , mi-au explicat foarte bine conditiile si in bun sfirsit an deschis un cont!! Mersi mult lor

Ionel
Comenteaza
7
9

Din spusele tale ai deschis un cont de depozit la maib acum un an. Ce parere ai, esti multumit. Multumesc anticipat.

Romica

bancomat

la bancomatul de la Ciocana Venezia tastatura lucreaza rau, trebuie sa apesi de 3 ori ca sa se apese normal

Valeria
Comenteaza
8
7

pai la unul din bacomatele din filiala de linga Centrul de moda e aceeasi problema :(
pina apesi butoanele - te dor degetele

diancic

depozit

la capitolul depozite foarte satisfacut , mai ales ca imi convine ca manusa , dar la comisioanele pentru deservire card nu prea satisfacut

sergiu
Comenteaza
12
3

Credit cu 11%

Chiar este adevarat ca la Moldova Agroindbank poti lua credit cu 11%? M-am gindit la Victoria - a anuntat zilele trecute rata de promotie de 12, dar bine ca nu m-am grabit. Acum merg la MAIB, doar daca imi spuneti ca intr-adevar cu 11 la suta anual?

Olga
Comenteaza
9
5

La Victoria, spre deosebire de Agroindbank, perioada de gratie este pana in martie 2013, din cate am auzit la TV, asa ca mai bine ar fi sa mergeti acolo unde v-ati propus mai inainte!

Magdalena

Magdalena aş vrea să spun că "perioada de gratie" nu este ceva foarte atractiv. După cîte ştiu eu dobînda se calculează pemanent din soldul creditului, deci dacă folosim "perioada de gratie" dobinda lunară calculată pentru "perioada de gratie"va fi mai mare decît în cazul achitării lunare, i-ar pentru fiecare este mai important să achite cît mai puţine procente, iar ţie Olga ţi-aş spune că da este real 11% anual, dar înainte de a lua creditul te-aş sfătui să citeşti atent contractul cu un calculator în mînă, şi mai ales să atragi atenţia la comisioanele aplicate şi să nu-ţi fie ruşine să discuţi cu lucrătorul bancar fiecare punct din contract chiar dacă nu înţelegi ceva, ei sunt obligaţi să-ţi explice.

Sergiu

La Victoriabank creditele se ofera nu cu 12% ci cu 8%. Grabiti-v[ ca oferta e valabila pina data de 31.03.2013

Credit 8%

publicitate

Referitor la publicitatea Moldova-Agroindbank, nu am cuvinte. Cit se poate acelasi actor in toate spoturile? unde mai pui ca publicitatea e lipsita de inspiratie totalmente. MAIB este o banca mare si puternica dar imaginea creata prin publicitate dauneaza mult si nu e constructiva.

Ion
Comenteaza
14
5

Intradevar, acest actor devine deja enervant si cind privesti spotul nu iti doresti altceva decit sa schimbi postul.

Valentina

Sunt de acord cu celementionate anterior.Mai bine un spot bine gindit si mai rar, decit unul ''levii''pe care il arata pe toate canalele si intruna.Pentru ce atitia bani cheltuiti fara eficienta? Mai uitati-va ce fac si alte banci, companii, din Moldova si din alte tari, vedeti ce fel de reclame au ei si inspirati-va si nu puneti de fiecare data acelasi actor. Reclama daca o faci trebuie sa placa oamenilor dar nu sa enerveze.

Lucia

Ai perfecta dreptate. Eu tot sunt satul de mutra aia. Pe facebook imbla spotul Victoriabank, nu zic ca e super tare dar e mult mai ok. http://www.youtube.com/watch?v=315pKbIEgyM

Ion

Servicii bune oferite de MAIB

Pina la MAIB am fost clientul inca a citorva banci (Banca de economii, Exim, Victoria). La MAIB, ca persoana fizica, am deschise citeva conturi de depozit, utilizez client-banca. Sunt multumit de calitatea serviciilor, desi as avea unele comentarii/observatii. Client/banca desi lucreaza doar in Internet Explorer este mai stabil ca cel de la Victoria. In plus cel de la Victoria oferea informatii confidentiale despre alti clienti ai bancii.
De cite ori am fost la filiala MAIB la care ma deservesc (din str.M.Costin) nu am stat in rind mai mult de 10-15 min. Reprezentantul bancii era foarte amabil si imi explica cu amabilitate. Nu am fost la alte filiale ca sa vad care e situatia.
Deocamdada sunt multumit de serviciile prestate de aceasta banca.

Andrei
Comenteaza
11
5