Azi: € 19,5617 lei 0,0486 $ 16,6114 lei 0,0637

Mobiasbanca
2,19

Cel mai prost internet banking

Cel mai prost internet banking e la mobis. Tranzactiile nu se vad instant. Trebuie zile intregi sa astepti (care este sensul daca imi trebuie imediat ? )
Alta prostie, daca vrei sa faci un transfer de fonduri p alt cont (chiar in aceesi banca) trebuie sa te duci la ei si sa scrii o cerere si sa adaugi concret contul dorit. (Si asa pentru fiecare cont)

Alexandr
Comenteaza
14
3

Mersi ca ait introdus in sfirsit soldul on line si transfer de fonduri catre parti terte

Akexandr

Deservirea la Mobiasbanca.

Am card MasterCard de la Mobiasbanca de citiva ani.
Pot primi bani din transferuri internationale si scoate banii nu doar prin card la bancomat ci si doar cu buletinul la filiala bancii. La celelalte banci, daca ti-ai pierdut cardul, atunci trebuie sa astepti sa-ti faca altul si apoi vei putea scoate banii prezentind-ul angajatului bancii (practica incredibila dar este).
Am avaut de facut un transfer international pentru verificarea contului Moneybookers. La nici in una din bancile "bune" - personalul nu se lua sa faca asta pentru ca ei cu asta nu sau ocupat si nu stiu cum. Doar la Mobias m-au ajutat si nu au mornait ca cei de la Victoriabank si Maib in plus pretul mai mic la transfer.
Cind intri la multe din banci (practica mea de ex. la Viktoriabank), angajatii se uita la tine de parca le esti dator cu ceva "Ai venit sa-mi strici si tu ziua,". La Mobias banca astfel de practica nu a avut niciodata. Sunt mult mai pozitivi angajatii ca la alte banci.
Nu am vazut practici la alte banci de a primi scrisori de multumire in posta din numele directorului. De la Mobias - da.
Cind mi-a expirat cardul, m-am dus sa mi-l prelungesc. M-am gindit ca o sa astept vreo saptamina si apoi o sa vin sa-l iau. Cind le-am zis ca vreau sa-mi prelungesc cardul - ei pur si simplu mi-au dat altul care era gata deja de o saptamina. Mi-au zis ca ei le prelungesc automat iar daca nu mai vreai sa-l prelungesti atunci vii dinainte si le zici. Perfect pentru mine!


P.S. Probabil ca face parte din "Groupe Societe Generale" si asta ceva conteaza. Dar cred ca "capul" bancii este ceva mai pozitiv decit la celelalte si asta influenteaza intreg personalul.

Serge
Comenteaza
24
8

PR ieftin, foarte des intilnit aici mai ales la Mobias

myck

myck, deacord totalmente.....PR ieftin....si lipsit de inspiratie!

Elena

O fi PR, dar de faptul ca angajatii sunt mai cooperanti decat cei de la Victoriabank - m-am convins si eu

Ciprian

cred ca daca mai comentati Victoriabank aveti vre-o 57 ani..doar pensionarii au ramas cu ideile lor de trecut,.demult au aparut banci mult mai bune in RM,si servicii, deservire muuuult mai la nivel.

Ana

Serviciu Clientela

Am avut un cont bancat in euro vreo 4 ani de zile. Pe linga intretinerea anuala exagerata, pe parcursul acestor ani, de atitea ori am fost nevoita sa achit diferite "mici" penalitati de nicaieri...
Ultima picatura a fost un transfer international de bani care efectiv "s-a pierdut", dupa spusele lucratorilor. Au gasit, pina la urma banii. Am decis sa-mi inchid contul, si doamna nici macar nu a considerat necesar sa ma informeze ca de fapt, contul mai este activ 60 de zile...
Asta e doar un sumar, dar concluzia e ca Serviciul Clientela al Mobias Banca, dar si gama serviciilor sunt foarte si foarte proaste. Mai au foarte mult de crescut si invatat macar lucrurile de baza cind vine vorba de atitudine si profesionalism fata de clienti.

Xenia
Comenteaza
16
7

extrasul prin e-mail

Dispun de un credit ipotecar la care, aditional, mi-am luat recent un card de credit de la Mobias. La perfectarea documentelor mi s-a propus sa indic o adresa electronica pentru a primi extrasul pe mail. Am indicat aceasta adresa atat in formularul tip cat si intr-o cerere separata. Necatand la aceasta, nu am primit nimic pe mail. Raman profund dezamagit de asa o modalitate de gestiune a proceselor de lucru - esti nevoit sa semnezi o tona de hartii ca pana la urma sa nu poti obtine nici macar asa un fleac. Barem ca am indicat adresa de mail in tot felul de formulare de cel putin vre-o 5 ori de cand am relatii cu aceasta "banca". Mobias - nu stiti a avea grija de clienti!

Alex
Comenteaza
14
3

plăți

Folosesc de 2 luni plățile prin intermediul băncii. Mai exact plătește banca facturile care vin. La final de an voi duce la părinți teancul de facturi. La foc.
Salariul îl am pe cardul băncii.

Petru
Comenteaza
9
5

e-mobias

Folosesc de ceva timp sistemul e-mobias. Designul si functionalitatea sunt ok. Dar am o intrebare - care este sensul internet banckingului dacă nu arată câți bani ai ACUM în cont? Sistemul arată soldul de ieri. Non-sens. Vreau să știu acum dacă mi-au intrat banii în cont sau invers dacă s-a procesat o oarecare tranzacție.

Mihai
Comenteaza
10
6

incearca la procredit bank, eu am la ei e-banking, si sunt multumit, transferurile se fac rapid, plus poti cumpara valuta jucind cu conturile fara a achita comision, e fine...

mihai

nota deservire

As spune ca e o banca buna, avind ca scop implementarea deservirii europene. Insa mentalitatea moldovenilor ramine in urma la capitolul inovatii.

ion
Comenteaza
5
6

Deservire europeana cu operatori neinstruiti, mai intai, ar fi bine sa lucreze la capitolul personal, atat din punct de vedere al aspectului cat si la comportament.

Maria

plata comunalelor

am vrut să achit facturile comunale, dar surpriză - se poate de plătit numai după orele 14.00.
De unde așa regulă?

Grigore
Comenteaza
9
5

Eu știu că se achită de dimineață pînă la ora 16.00, de obicei, la bănci. Poate la Mobias era ceva probleme cu programa?

Diana

Nu erau probleme, mi-a zis domnisoara ca daca am cont la Mobias sa pun bani pe cont si sa se achite programat, sau sa vin dupa orele 14.00, fiindcă ei primesc plata serviciilor comunale doar între 14.00 - 16.00.
Am plecat alaturi la Agroindbank si am achitat ce am avut de achitat.

Grigore

credit ipotecar

pe parcursul a ultimului an,adica 2012,miam facut o concluzie foarte si foarte negativa referitor la personalul filialei nr 9,si in special la 2 persoane care dupa parerea mea au aratat incapacitatea de a mentine niste relatii bune cu clientii si indeosebi un neprofesionalizm total.miam pierdut deja increderea total in aceasta banca pe motiv ca nici macar nu doreau sa asculte parerea clientului si se bazau mereu pe niste argumente ireale ca cum ar fi FACTORI TEHNICI si FACTORI UMANI.....pe cind asa conditii nici nu au fost prezente in contract....imi pare foarte rau pentru asa o abordare fata de client pe cind aceasta banca se considera una cu viziuni europene si cu un capital strain european!!!!!!!!!!

andrei
Comenteaza
8
3

Cont Bancar

Am deschis cont bancar in euro in aceasta banca, totul a fot facut rapid si usor din punct de vedere al clientului. Intretinerea contului este gratis, comisioanele sunt ok. Unica ce nu mi-a placut, lucratoarea bancii a incercat sa ma impuna sa fac card bancar in afara de cont luand in considerare ca nu am avut nevoie de card ce i-am si explicat ei de cateva ori.

Roman Ispas
Comenteaza
5
4

depozit

depozitele pe care le au lasa mult de dorit , intotdeauna au ceva care sati ia din dobinda , dezamagit total , unica ce ma multumeste kiteodata cursul valutar la euro , restul cherche cherche

sergiu
Comenteaza
9
2

Deservirea in filiale

Am un credit la Mobias si lunar sunt nevoit sa vizitez filialele sau reprezentantele acestei banci. Daca la filiala din sediul central deservirea poate fi numita ok (rand electronic, persoane de la casierie cat de cat amabile), atunci deservirea in reprezentantele sau filialele mai mici deobicei lasa de dorit. De regula achit in filialele de langa centrele comerciale Budapest, Varna, Marita. De fiecare data ma ciocnesc de randuri neorganizate si de casieri neamabili. Niciodata nu am auzit pe vreo unul din ei sa salute primii clientii. In general, se produce o impresie ca personalul lucreaza alehamite, deoarece am vazut de mai multe ori cum operatorii de ghiseu in timpul unor tranzactii isi permit sa se sustraga la convorbiri cu colegii sai, sau pleaca de la ghiseu pentru a face un o copie xerox si mai cheltuie un minut pentru a schimba vorbe cu colegii. Bineinteles, nu este aceeasi situatie in toate filialele, insa totusi am impresia ca personalul lucreaza bine numai in ajunul si in timpul unor verificari.

Roman
Comenteaza
14
2

Mare consilier clientela personal...

de 2 luni incearca sa introduca e-mail-ul in sistema asa numitul "consilier personal prin" care au facut atita publicitate fara rost, tot indiferent este personalul bancii; nu credeam ca este atit de greu sa obtii un simplu extras on-line...

Dorin
Comenteaza
8
3

Probleme se repetă

Experiența cu banca ”Mobiasbanca Groupe Societe Generale” era negativă.
Și nu văd că lucrurile cu deservirea clienților cardurilor bancare după nenumărate conversații ar începe să meargă spre bine.
N-au lucrat stabil bancomate și acum nu lucrez. Pe ecranul bancomatului este scris că aparatul nu lucrează din motive tecnice sau s-au termenat banii. Aceste cazuri se întîmplă preponderent în timpul week-end-urilor, dar pot și în timpul zilelor cotidiene.
Serviciul de douăzeci și patru ore ”Contactell” nu este disponibil de fiecare dată cînd le sun. Operatorul mi-a spus că ei sună înapoi clienților care au fost peseverenți. Nu mi-au sunat.
Utilizînd serviciile de bază care sunt populare, dar nu cele excepționale, devin mai dezamăgit de ”Mobiasbanca Groupe Societe Generale”.

Daniil
Comenteaza
17
4

Client service la Mobias Banca

Mi-a placut serviciul de la Mobias Banca – am avut o intrebare si am sunat la numarul 256-456. Dupa cum am inteles pe numarul acesta se poate de gasit informatia despre curs valutar, despre oferte si alte informatii in regim on-line. La intrebarea mea mi-a raspuns managerul, dar si mi-a propus sa-mi stabileasca intilnire cu managerul personal in sediul bancii pentru mai multe informatii. E placut sa primesti atita atentie!

Artur
Comenteaza
11
7

Calitatea serviciilor

Sunt deținătorului cardului MasterCard de la Mobiasbanca. Am considerat, că dacă banca aceasta este partenerul băncii franceze Groupe Societe Generale, calitatea serviciilor trebuie să fie la un nivel înalt. Am greșit. Acum am cu ei probleme foarte des.
De exemplu, am avut nevoie să scot bani de la contul. Bancomatele care se alfă în sectorul Ciocana din mun. Chișinău nu lucrau. Apoi am primit transferul bănesc Western Union. Pot să primesc bani în dolari sau în euro. Casierul n-a știut că pot să-i primesc în euro. După o discuție care dura 5 minute, ea a găsit posibilitatea să facă transferul în euro. Și astăzi am avut nevoie de o decontare a contului meu. Am așteptat timp de 30 minute, am sunat la serviciul clienți încă o dată. Mi-au spus că opțiunea acesta temporar nu lucrează.
Foarte des la ei ceva nu lucrează. în afara acestor cazuri s-au întîmplat multe alte probleme cu Mobiasbanca.

Daniil
Comenteaza
19
5

Filiala Ciocana

Am fost plăcut surprins de noua filiala de la Ciocana, langa Budesti. Atmosfera este linistita si degajata. Am fost deservit repede si calitativ.

Andrei
Comenteaza
17
15

In filialele noi totdeauna se deserveste repede, din cite stiu :)

Colean