Azi: € 20,9577 lei 0,1486 $ 17,2805 lei 0,0129
Lu: € 21,0487 lei 0,0910 $ 17,2976 lei 0,0171

Victoriabank
2,27

Pentru comoditatea Dvs, VictoriaBank vă ofera urmatoarele carduri ale diferitor sisteme internationale de plata cu aceleaşi posibilităţi:

Cardul Shop&Fly – primul produs co-brand Visa emis în parteneriat cu o compania aeriană Air Moldova şi cu Victoriabank.

Card Multifuncţional care vă permite să gestionaţi 4 conturi în acelaşi timp; vă permite să deschideţi un depozit şi să luaţi un credit; vă aduce dobânzi pentru banii nefolosiţi; şi pe care încape întreaga bancă.

Visa Electron sau Maestro – carduri utile, comode si accesibile, cu costuri mici la deschidere si deservire, care va ofera posibilitatea: de a achita bunuri si servicii oriunde în lume, facturi pentru servicii comunale de a deschide oricând o linie de credit; de a deschide înca pîna la cinci carduri suplimentare, de exemplu, pentru familia Dvs. Cardul Visa Electron permite efectuarea unor operatiuni prin Internet si operatiunilor fara utilizarea PIN-codului, în timp ce prin cardul Maestro operatiunile sunt efectuate doar cu ajutorul PIN-codului, iar achitarea prin Internet este imposibila.

Visa Classic sau MasterCard Standard – cele mai populare carduri din lume, care îmbina costuri si servicii rentabile.

Visa Gold sau MasterCard Gold – carduri destinate în special persoanelor cu venituri mari, cu o situatie financiara solida si stabila.

Visa Platinum – este destinat clienţilor privilegiaţi şi reprezintă un indicator al statutului înalt, al bunăstării şi al unei reputaţii financiare impecabile a posesorului cardului.

Maestro Depozit – se eliberează persoanelor fizice care deschid un depozit la VictoriaBank si care optează pentru ridicarea lunară a dobânzii.

Card Constructor - este denumit cardul care vă permite să ataşaţi la el unul sau mai multe conturi. Orice card de la VictoriaBank, poate deveni Card Constructor.