Azi: € 20,4666 lei 0,0563 $ 17,1944 lei 0,0046
Mâine: € 20,4181 lei 0,0485 $ 17,2037 lei 0,0093

FinComBank
2,63

CIRRUS/MAESTRO - in cazul in care aveti nevoie de un card bancar international convenabil si ieftin, Va propunem anume Cirrus/Maestro, liderul de talie internationala printre produsele de debit pentru ATM si POS- terminale. Practic, Cirrus/Maestro este accesibil pentru fiecare, independent de venitul persoanei. Un mijloc convenabil pentru achitarea platilor fara numerar inclusiv si prin intermediul internetului.

MASTERCARD STANDARD - card convenabil pentru Clientela cu un venit stabil mediu. Se recomanda celor care apreciaza corelatia optimala dintre costul serviciilor si calitatea lor.

MASTERCARD BUSINESS - cardul este destinat conducatorilor si colaboratorilor imputerniciti ai companiilor intreprinderilor si organizatiilor. MASTERCARD BUSINESS Va va ajuta sa coordonati mai eficace resursele intreprinderii, sa achitati cheltuielile pentru deplasari si reprezentative, sa efectuati operatii de tranzactie cu intreprinderile de comert, sa acordaţi servicii, precum si sa efectuati operatiuni de primire a mijloacelor banesti in numerar.

MASTERCARD GOLD - cardul persoanelor cu un statut înalt. Se utilizeaza la achitarea fara numerar a marfurilor si serviciilor, precum si la primirea mijloacelor banesti in numerar atat in Moldova cat si peste hotare. Daca Dumneavoastra apreciati prestigiul si stima din partea celor care va inconjoara, atunci MASTERCARD GOLD este cardul Dumneavoastra.

MasterCard Virtual - este un cont fără suport fizic, elaborat special pentru achitări sigure (securizate) în internet. Nu este necesar ca Dvs. să aveţi permanentmijloace la contul de card. Dumneavoastră le puteţi plasa la contul de cardîn măsura necesităţilor la subdiviziunile băncii sau în regim on-line, prin intermediul site-ului www.fincompay.com de la orice alt cont de card, deschis în Bancă pe numele Dvs.»

VISA ELECTRON - conform caracteristicilor sale acest card este analogic cardului Cirrus/ Maestro. Un mijloc convenabil pentru achitarea platilor fara numerar inclusiv si prin intermediul internetului.

VISA CLASSIC - unul dintre cele mai bine cunoscute si mai raspandite carduri din lume, conform caracteristicilor este analogul cardului Mastercard Standard. Detinatorii de carduri Visa Classic pot achita bunuri si servicii in intreaga lume, sa extraga numerar de la bancomate, operativ si fara cheltuieli suplimentare sa rezerveze bilete de avion, camere de hotel, sa arendeze automobile. Agentiile de turism deseori ofera reduceri detinatorilor de carduri Visa Classic.

VISA GOLD - cardul “de aur” VISA GOLD emis de FinComBank este cardul exclusiv destinat clientelei prospere. Intotdeauna si peste tot cardul garanteaza VIP-deservire. Intreprinderile din sfera de consum si de acordare a serviciilor nu numai ca primesc spre achitare aceste carduri, ci si acorda reduceri considerabile.