Azi: € 20,9577 lei 0,1486 $ 17,2805 lei 0,0129
Lu: € 21,0487 lei 0,0910 $ 17,2976 lei 0,0171

EuroCreditBank
5,00

BC "EuroCreditBank" S.A. emite carduri bancare pentru clientii sai carduri bancare ale sistemului VISA International: Visa Electron, Visa Classic, Visa Gold si ale sistemului MasterCard International: MasterCard Standard, Cirrus/Maestro, MasterCard Gold atat in valuta nationala cat si in Dolari SUA si Euro.

Visa Electron, Cirrus/Maestro - cardurile cele mai accesibile, ce pot fi caracterizate prin costul minim de deservire. O particularitate a cardurilor respective este ca ele pot fi utilizate numai la instalatii electronice (bancomate si POS-terminale). Efectuarea tranzactiilor prin cardul respectiv este asigurata prin PIN-cod, care trebuie sa fie introdus de catre detinatorul cardului in mod obligatoriu.

Cardul Visa Classic, MasterCard Standard este cardul bancar cel mai popular intre clienti, care reprezinta corelatia optima intre costul si serviciile oferite, siguranta si comoditate. Cardul respectiv acorda detinatorilor sai un sir de avantaje, printre care - posibilitate de bronare a camerelor la hotel, avia-biletelor, efectuarea tranzactiilor prin telefon, posta, Internet. De asemenea cardul largeste reteaua comerciantilor ce accepta cardurile bancare spre plata.

Cardul Visa Gold, MasterCard Gold- este un card international pentru clientii VIP, care se emite pe conditii speciale. Cardul respectiv acorda detinatorilor sai un sir de avantaje suplimentare. Avantajele suplimentare sunt: schimbul urgent al cardului si eliberarea numerarului in cazul pierderii sau furtul al cardului.