Azi: € 20,9577 lei 0,1486 $ 17,2805 lei 0,0129
Lu: € 21,0487 lei 0,0910 $ 17,2976 lei 0,0171

Energbank
1,80

BC ENERGBANK SA propune clienţilor săi un spectru larg de carduri bancare a Sistemelor Internaţionale de Plăţi MasterCard International şi Visa International. Cardurile bancare pot fi diferenţiate după asortimentul de funcţii, statutul deţinătorilor, tarifele şi comisioanele aplicate.

Cirrus/Maestro, Visa Electron - sunt cele mai accesibile carduri după preţ. Acest tip de card este menit pentru achitarea mărfurilor şi serviciilor în reţeaua comercială înzestrată cu terminale electronice , în acelaş timp cardul poate fi utilizat pentru ridicarea numerarului în automatele bancare. Este o variantă optimală în calitate de card suplimentar la contul Dvs, pentru persoanele apropiate.

Eurocard/Mastercard Standart, Visa Classic - cele mai populare şi universale carduri bancare pentru clasa mijlocie. Spre deosebire de cardurile electronice ,aceste tipuri de carduri permit achitarea mărfurilor si serviciilor în reţeaua comercială , care nu este înzestrată cu terminale electronice, ceea ce extinde substanţial sfera acestora de utilizare . Aceste tipuri de card sunt bine venite pentru persoanele care pleacă des peste hotare. Cu ajutorul acestui card puteţi face rezervare în hotel şi a biletelor de avion, precum şi să luaţi automobilul în arendă. Cu carduri de acest tip puteţi să achitaţi mărfuri şi servicii în reţeaua Internet.

Visa Gold - acest tip de card este predestinat persoanelor cu venituri înalte. Cardul bancar evidenţiază statutul social înalt al posesorului acestuia şi este garantul deservirii la un nivel înalt. Adiţional la beneficiile acordate de cardurile bancare EurocarMastercard şi Visa Classic acest tip de card vă dă posibilitatea de a profita de beneficii şi reduceri suplimentare in timpul achitării marfurilor şi serviciilor, oferte avantajoase la rezervare în hotel şi a biletelor de avion, arenda automobilului in majoritatea hotelurilor, magazine, companii aeriene în toată lumea. Posesorul acestui card poate beneficia de linia de credit, pe baza unei cereri.