Azi: € 20,9577 lei 0,1486 $ 17,2805 lei 0,0129
Lu: € 21,0487 lei 0,0910 $ 17,2976 lei 0,0171

Comerțbank
5,00

Visa Electron – este card de debit în MDL, USD şi EUR destinat persoanelor fizice şi participanţilor proiectelor salariale. Acest card este un card comod şi accesibil deoarece poate fi procurat cu costuri mici la deschidere şi deservire şi vă oferă posibilitatea de a achita bunuri şi servicii oriunde în lume unde este afişată sigla Visa Electron.

Visa Classic - este unul din cel mai popular card din lume, care vă oferă servicii comode la costuri optime. Cardul de debit Visa Classic BC "COMERŢBANK" S.A. este card cu CIP, embosat destinat persoanelor fizice, rezidente, majore, cu venituri permanente stabile.

Visa Gold – este un card bancar de prestigiu, adresat persoanelor cu venituri mari şi care au o situaţie financiara solidă şi stabilă. Doritorii de a beneficia de acest card se pot bucura atît de deschiderea şi reemiterea cardului în regim de urgenţă, cît şi de deservirea prioritară al posesorului cardului respectiv. Cardurile de tip Visa Gold sunt mai mult decît un simplu instrument de plată. Recunoscute în întreaga lume, posesorul acestor carduri se bucură de consideraţia a milioane de comercianţi şi beneficiază de un tratament preferenţial.