Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Lu: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Victoriabank vă invită la un curs de formare în domeniul financiar-bancar

Victoriabank vă invită la un curs de formare în domeniul financiar-bancar Sursa foto: pexels.com

Victoriabank vă invită la cel de-al cincilea curs de formare în domeniul financiar-bancar, din cadrul proiectului Zoom in banking || Stagii de practică cu remunerare de la Victoriabank, cu tematica "Aplicarea IFRS în industria bancară”

Lector din cadrul Victoriabank: Vitalie Corniciuc – CFO/ Director Direcția Economico -financiară. Vitalie deține peste 10 ani de experiență în funcția de manager superior în cadrul KPMG Moldova (rețea de firme de consultanță și audit), dar și experiență în domeniul contabilității. Acesta are calitatea de membru în Board-ul AmCham Moldova (Camera Americană de Comerț). Din anul 2011, Vitalie Corniciuc este și membru al Asociației Contabililor și Auditorilor Profesioniști din Republica Moldova, iar din 2012 este membru și al ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) din Marea Britanie.

Proiectul Zoom in banking și "Stagii de practică cu remunerare de la Victoriabank"  este implementat de către Asociația Businessului European (EBA), Victoriabank și Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM).

Prin aceste proiecte, studenților facultății de finanțe de la ASEM li se oferă posibilități de formare și dezvoltare profesională în domeniul managementului bancar de la cei mai experimentați specialiști din cadrul Victoriabank, experți/parteneri naționali și internaționali ai Asociației Businessului European (EBA).

Detalii organizatorice:

  • Data: joi, 06 februarie, ora 13:00 -15:00.
  • Locația: Academia de Studii Economice din Moldova.
  • Adresa: str. Bănulescu Bodoni 59, blocul F, sala 303.

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

MULȚUMESC

Astăzi, în ziua de 31 ianuarie 2024, echipa bancamea.md dorește să spună MULȚUMESC tuturor oamenilor frumoși care au făcut ca acest proiect ...

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...