Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271

Victoriabank susține cel mai fosforescent festival al anului – Fosfor 2019

Victoriabank susține cel mai fosforescent festival al anului – Fosfor 2019 Sursa foto: victoriabank.md

Pe 6 iulie, în primul weekend al lunii lui cuptor, Victoriabank te așteaptă la cel mai electric eveniment al anului – „Fosfor 2019”. A cincea ediție a unicului festival de muzică electronică din țară va avea loc și în acest an pe teritoriul GoodZone din comuna Vatra, în preajma GOA Territory.

Show-ul de lumini și programul de 11 ore de muzică non-stop îți vor oferi emoții de neuitat și te vor încărca cu energie pozitivă până la următoarea ediție. Vei petrece până în zori, pe malul drept al lacului Ghidighici, sub cele mai bune piese și seturi ale Matisse & Sadko, The Prince Karma, Volac, Teddy Killerz, Kashin, Kovalenco Gennadi, Magic Flowers, FLADE și WAYR R.

Victoriabank susține al doilea an consecutiv festivalul „Fosfor” pentru energia, adrenalina, lumina și vibe-ul său. Am pregătit pentru toți participanții la eveniment zona Victoriabank Hub, unde poți face poze cu prietenii și te poți relaxa după ore-n șir. Zonele food și drink de la GoodZone vor fi echipate cu POS-terminale, așa că nu uita să iei cardul cu tine sau atașează-le în aplicația VB Mobile Pay și achită cu smartphone-ul printr-o simplă atingere!

Victoriabank este în top trei cele mai mari bănci din Republica Moldova, cu peste 620.000 de clienți, 100 de sedii şi 1.300 de angajați. Este prima instituție bancară comercială înființată în Republica Moldova, în anul 1989. Ca acționari şi parteneri strategici la Victoriabank, Banca Transilvania şi Banca Europeană pentru Reconstrucție şi Dezvoltare doresc să contribuie la continuarea creşterii Victoriabank şi la consolidarea mediului bancar din Republica Moldova.

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...