Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Lu: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Un nou an, o nouă casă - creditele imobiliare maib devin și mai accesibile

Un nou an, o nouă casă - creditele imobiliare maib devin și mai accesibile Sursa foto: maib.md

Îndrăznește să visezi măreț și alege acea locuință în care te vei simți confortabil. Acum, visul unei noi case devine mai accesibil. Dacă primești salariul pe un card maib, luând un credit imobiliar ai o rată a dobânzii flotantă de 7,80% anual și DAE de 8,08%.

Pentru proiecte mai ambitioase care implică credite imobiliare ce depășesc 1,5 milioane lei, maib are o ofertă specială. Poți beneficia și de o rată flotantă a dobânzii în condiții preferențiale de 7,70% anual, cu DAE 7,98%, și de întregul pachet maib alto gratuit pe toată durata de deservire a creditului. Acest pachet exclusiv oferă servicii de top, precum manager personal, zone dedicate de deservire, prioritate în deservire și pachete de carduri premium, toate adaptate necesităților și stilului tău de viață.

Echipa maib este pregătită să ofere consultanță personalizată pentru a se asigura că fiecare client înțelege toate aspectele procesului de creditare. Maib se angajează să-ți ofere un parcurs simplu, ușor și transparent, la fiecare etapă de deservire.

Pentru detalii suplimentare despre creditele ipotecare și cum te poate maib ajuta să-ți trăiești visele în noua ta casă, maib te invită să vizitezi centrul ipotecar maib sau oricare sucursală. Mai mult, poți solicita o consultație gratuită online, pentru că maib știe să aprecieze timpul clienților săi.

Nimic nu se compară cu sentimentul de a te simți „acasă", iar acum este un moment avantajos de a experimenta această senzație în propria ta locuință. Caută casa perfectă și începe anul într-un spațiu care să reflecte cu adevărat cine ești.

*Exemplu reprezentativ: Suma creditului 800 000 de mii MDL, durata creditului 240 luni, rata dobânzii flotantă de 7,80% anual și DAE  8,08%, valoarea totală plătibilă va constitui suma de 1 581 335,48 MDL, care se împarte în 240 rate lunare a câte 6 590,77 MDL. 

Un credit implică răspundere juridică și trebuie să fie restituit în condițiile contractului de credit. Verifică-ți capacitatea de rambursare a creditului până la semnarea contractului de credit.

Cel mai frumos loc e acasă!

Sursa: maib.md

Noutăți similare