Azi: € 20,0787 lei 0,0077 $ 18,0329 lei 0,0479
Lu: € 20,1958 lei 0,1171 $ 18,0536 lei 0,0207

Premieră în România – Banca Transilvania și Garmin lansează plățile contactless cu smartwatch

Premieră în România – Banca Transilvania și Garmin lansează plățile contactless cu smartwatch Sursa foto: facebook.com/BancaTransilvania

Banca Transilvania și Garmin lansează, în premieră pe piața din România, opțiunea de plăți contactless prin smartwatch: posibilitatea de a face shopping cu smartwatch-ul Garmin care are opțiunea Pay, prin conectarea cardurilor Visa BT cu acesta.

Prin noua opțiune de plată la comercianți, clienții Băncii Transilvania au acces la toate funcționalitățile și beneficiile pe care le primesc atunci când plătesc cu cardul fizic sau cu cel digital din aplicația BT Pay.

Prin această lansare împreună cu Garmin, Banca Transilvania face încă un pas în direcția digitalizării și oferirii unor experiențe pozitive clienților, care au acum nu mai puțin de 6 alternative de plată a cumpărăturilor: cu cardul fizic, cu cardul digital din aplicația BT Pay, cu unul dintre accesoriile colecției BT Pay (ceas, brățară, sticker – toate contactless) și, de acum înainte, inclusiv cu smartwatch-ul Garmin.

Oana Ilas, Director Dezvoltare & Management Produse Retail @ Banca Transilvania:

„Suntem încântați să adăugăm Garmin Pay gamei de opțiuni de plată pentru clienții Băncii Transilvania. Pe măsura ce tot mai multe persoane includ mișcarea în viața lor de zi cu zi, nevoile lor devin tot mai diferite, mergând înspre opțiuni simple și convenabile. Așa ar fi libertatea de a face cumpărături cu smartwach-ul la finalul unui antrenament sau al unei plimbări, fără a mai fi nevoiți să avem la noi numerar, card sau chiar telefon. Această nouă opțiune completează soluțiile de plată mobilă din portofoliul BT și confirmă angajamentul nostru de a extinde opțiunile digitale prin adaptarea la schimbările din stilul de viață al  clienților noștri.”

Alexandru Moise, Sales & Marketing Manager Bulgaria, Ungaria, Romania și Republica Moldova @ Garmin:

“Mă bucur că putem anunța Garmin Pay în România la foarte puțin timp după lansarea pe piețele din Vest. Este un instrument extrem de util pentru cei cu un stil de viață activ și pentru sportivii care au permanent nevoie de mobilitate. Garmin Pay este disponibil pe o serie de smartwatch-uri Garmin, urmând să fie dezvoltat și pe noi modele, odată cu lansările din 2019”.

Cătălin Crețu, General Manager pentru România, Croația, Malta și Slovenia în cadrul Visa:

„Suntem bucuroși să facem astăzi, alături de Banca Transilvania, încă un pas înainte în angajamentul nostru de a face plățile cât mai simple pentru consumatori și de a transforma dispozitivele conectate într-un mediu sigur pentru plăți. Lansarea plăților contactless prin ceasuri inteligente reprezintă un pas natural în parteneriatul pe termen lung pe care îl avem cu Banca Transilvania, prima bancă din Europa de Sud-Est care a lansat la începutul acestui an plata cu telefonul mobil securizată cu ajutorul tehnologiei de tokenizare a Visa. Românii s-au obișnuit în ultimii ani cu plățile contactless, care oferă avantaje incontestabile: rapiditate, ușurință și simplitate. Dispozitivele electronice de mici dimensiuni purtate ca accesorii preiau toate aceste avantaje și merg chiar mai departe: sunt în permanent contact cu utilizatorul și sunt integrate natural în acțiunile lui, de aceea experiența de plată este intuitivă și sigură.” 

5 pași pentru înrolarea cardului Visa BT în smartwatch

Clienții BT au nevoie de un device compatibil și de un cont Garmin, înrolat în smartphone. Înrolarea cardului/cardurilor Visa BT în aplicație înseamnă 5 pași simpli:

  • Selectarea device-ului deținut și a opțiunii Garmin Pay din secțiunea Garmin Devices;
  • Selectarea unui cod de securitate;
  • Adăugarea datelor cardului Visa sau scanarea acestuia folosind camera telefonului;
  • Acceptarea Termenilor și a condițiilor de utilizare;
  • Activarea cardului Visa BT în Garmin Pay prin apelarea echipei BT Call Center (0264 30 80 28; *8028).

Banca Transilvania este liderul cardurilor din Romania, cu 3,2 milioane de carduri in portofoliu si 19% cota de piață.

Sursa: bancatransilvania.ro

Noutăți similare