Azi: € 18,9424 lei 0,0737 $ 17,6973 lei 0,0284
Mâine: € 19,0354 lei 0,0930 $ 17,7206 lei 0,0233

Nou de la Moldova Agroindbank: Transfer de bani către cont IBAN prin App MAIBank

Nou de la Moldova Agroindbank: Transfer de bani către cont IBAN prin App MAIBank Sursa foto: maib.md

Ai nevoie să achiți taxa pentru grădiniță sau să transferi bani la contul curent al unei persoane din țară? Atunci noul serviciu ”Transfer către cont IBAN” din aplicația mobilă MAIBank îți va fi de mare ajutor.

Acum, prin intermediul App MAIBank poți transfera bani la contul curent al unei persoane terțe sau companii, ușor și rapid. Pentru aceasta e nevoie doar să ai aplicația mobilă instalată în telefon, pe care o găsești aici.

Pentru a efectua transferul prin App MAIBank urmează câțiva pași:

  • alege opțiunea Transfer către cont IBAN din meniul Plăți;
  • introdu numele și prenumele, codul fiscal și numărul contului bancar (IBAN) ale destinatarului;
  • indică suma pe care vrei să o transferi;
  • lasă o descriere în destinația plății;
  • semnează ordinul de plată, folosind parola primită prin SMS și atât. Transferul e inițiat.

Salvează această tranzacție drept șablon pe care îl vei folosi pentru următoarele transferuri.

Transferurile după codul IBAN sunt posibile numai în lei moldovenești și pot fi efectuate la contul curent al persoanei terțe deschis în orice bancă din țară.

Dacă contul destinatarului transferului este deschis la Moldova Agroindbank, atunci ordinul de plată se va procesa imediat, în regim online. Plățile către conturile altor bănci se procesează de luni până vineri, conform programului de lucru al Băncii Naționale a Moldovei. Tariful aplicat este de 1 leu pentru transferurile între conturile MAIB și 2 lei pentru transferurile din conturile MAIB către conturile altor bănci din RM. Mai multe detalii aici

Transferul către cont IBAN din aplicația MAIBank este un instrument modern și inteligent care completează lista de servicii digitale prestate de către Moldova Agroindbank.

Pentru a beneficia de noua funcționalitate, actualizează versiunea aplicaţiei MAIBank din App Store, Google Play sau Huawei App Gallery.

App MAIBank – banca ta, oriunde te-ai afla!

Sursa: maib.md

Noutăți similare