Azi: € 19,2765 lei 0,0506 $ 17,6783 lei 0,0301

MasterCard Gold la FinComBank – operațiuni bancare sigure în orice țară

MasterCard Gold la FinComBank – operațiuni bancare sigure în orice țară Sursa foto: fincombank.com

Trăiește viața precum ai dorit mereu, trăiește în stil GOLD, pentru că meriți!

FinComBank a lansat o nouă promoție ce presupune acordarea cardului MasterCard GOLD la tarife unice. Doritorii de a se bucura de privilegiile oferite de MasterCard GOLD, pot comanda acum cardul la tarifele de MasterCard Standard, mai mult - vor avea parte de emiterea unui set de 4 carduri MasterCard GOLD la prețul unuia, pentru realizarea atât a intereselor personale cât și a celor dragi. Promoția este valabilă până la finele lunii august.

Beneficiile oferite de MasterCard GOLD sunt sesizabile în special pentru cei care călătoresc, fie în interes de serviciu, fie în vacanță. MasterCard Gold este un card în MDL/EUR/USD cu termenul de valabilitate de 4 ani şi opţiune de reînnoire. FinComBank MasterCard Gold poate fi folosit ideal pentru cumpărături în orice țară, în magazine, supermarketuri, cafenele, restaurante, benzinării, precum și poți procura bilete la teatru, concert etc.

FinComBank oferă MasterCard Gold la tarife avantajoase - deservirea lunară cu doar 0,4 euro, 0% comision pentru alimentarea contului prin serviciile FinComBank, cumpărături cu utilizarea gratuită a cardului în orice colț al lumii, siguranța operațiunilor atât în mediul real datorită microprocesorului de pe card cât și online grație tehnologiei 3D secure cu parola unică.

FinComBank oferă un set de 4 carduri MasterCard GOLD la preț de 1: card de bază pentru solicitant, iar celelalte trei – pentru membrii familiei.

„Confortul și siguranța clienților noștri în orice colț al lumii, ne-a dat un impuls de a-i atenţiona asupra cardurilor MasterCard GOLD la condiţii promoţionale, căci acest card oferă o multitudine de beneficii atunci când ești peste hotare, care, de fapt, se resimt în fiecare pas pe care-l faci acolo, fie că te cazezi, în transport, la cină, concert sau pur și simplu cumpărături. Esențial, pe lângă avantajele la care m-am referit este și siguranța utilizării MasterCard GOLD, dat fiind tehnologia 3D secure. Și dacă ar fi să descriu în trei cuvinte acest serviciu, acestea ar fi: SIGURANȚĂ, LIBERTATE, CONFORT”, afirmă Elena Stovbun, directorul Departamentului Dezvoltării Businessului FinComBank.

MasterCard Gold poate fi deschis printr-un singur click, ONLINE și ulterior îl poți gestiona prin internet-banking FinComPay. Menționăm că perioada deschiderii cardurilor MasterCard GOLD la tarifele MasterCard Standard este limitată, până pe 31 august 2017.

Informaţia detaliată privind promoţie şi card bancar le găsiţi:

FinComBank a fost înființată în anul 1993 este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative şi investiţionale atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza II (PACII).

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare