Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Lu: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Lloyd Blankfein, unul din cei mai influenți bancheri din lume, a declarat că are cancer

Lloyd Blankfein, unul din cei mai influenți bancheri din lume, a declarat că are cancer Sursa foto: nymag.com

CEO-ul Goldman Sachs, cea mai influentă bancă din lume, Lloyd Blankfein (foto), a declarat că are o formă de tumoră canceroasă, una "extrem de curabilă", scrie Ziarul Financiar cu referire la StreetInsder.com.

The Goldman Sachs Group, Inc este una dintre cele mai mari companii de holding bancar din lume, care desfăşoară activităţi de investiţii bancare, securitate şi management de investiţii.

Goldman Sachs a fost fondată în 1869, în prezent are sediul mondial în zona Lower Manhattan din New York City. Goldman Sachs are oficii şi sucursale în toate centrele financiare importante ale lumii.

Mesajul transmis de Lloyd Blankfein:

„Pentru toţi colegii mei, clienţii noştri şi acţionarii noştri

În această vară, după mai multe săptămâni în care nu m-am simţit bine şi după o serie de teste, care au culminat cu o biopsie săptămâna trecută. După biopsie, mi s-a spus de către medici că am o formă de tumoră canceroasă. Din fericire, forma mea de tumoră canceroasă este una foarte curabilă şi speranţa mea este că voi fi vindecat.

Planul meu de tratament va include chimioterapie în următoarele câteva luni, la o clinică din New York. Doctorii mi-au zis că pe timpul tratamentului voi fi capabil să lucrez în mod normal şi asta nu-mi va afecta munca. Însă, voi reduce unele din planurile de călătorie planificate anterior. Am discutat această abordare şi cu Consiliul de Administrație şi am susţinerea din partea lor.

Există multe persoane care trăiesc cu cancerul în fiecare zi şi asta nu mă împiedică să-mi duc activitatea mai departe. Am o mulţime de energie şi sunt nerăbdător să înceapă tratamentul. Apreciez sprijinul dumneavoastră şi vă transmit numai urări de bine.”

După anunțul făcut de Lloyyd Blankfein, prețul acțiunilor Goldman Sachs a scăzut cu 2%.

Sursa: zf.ro

Noutăți similare

Apple Card a fost lansat oficial în SUA

Compania americană a demarat procesul de implementare treptată până la sfârșitul lunii a serviciului Apple Card. Apple Card este disponibil oficial pentru un număr redus de utilizatori ...