Azi: € 19,4692 lei 0,0788 $ 16,9867 lei 0,0165

(foto & video) Microinvest deschide o reprezentanță nouă în municipiul Chișinău

(foto & video) Microinvest deschide o reprezentanță nouă în municipiul Chișinău   Sursa foto: microinvest.md

Microinvest oficial și-a prezentat noua reprezentanță din municipiul Chișinău. Designul atractiv este focusat pe confortul personalului și a clienților, accesul ușor și de asemenea include elemente de confidențialitate.

“Noua filială din Chișinău – este un pas logic și așteptat în conceptul general de înnoire a rețelei de reprezentanțe Microinvest. Filialele din Chișinău, alături de cele din regiuni, sunt cele care generează creștere companiei Microinvest. Capitala deseori dă ritmul și standardele. Noi suntem bucuroși că aspectul extern al companiei și al filialelor vor fi pe măsura cerințelor mari în ceea ce ține deservirea clienților și atitudinea față de angajați, pe care ni le propunem”, a delcarat Dmitrii Svinarenco, CEO-ul Microinvest.

Microinvest are o atitudine responsabilă față de construirea relațiilor pe termen lung cu clienții actuali și potențiali, partenerii și consideră acesta unul din elementele de bază al succesului.

Investițiile în modernizarea oficiilor reflectă încrederea companiei în economia Republicii Moldova și planurile Microinvest de a crește, investi, susține antreprenorii din țară, atât din capitală, cât și din regiune.

Microinvest este un partener de încredere.

Vedeți în continuare imagini video și foto cu noua reprezentanță Microinvest din sectorul Râșcani al capitalei, situată pe bd. Moscovei 15/7.

Pentru mai multe detalii apelați nr. de telefon 022 92 72 33 sau accesați site-ul companiei – www.microinvest.md.

  

  

  

  

Sursa: microinvest.md

Noutăți similare

Istorii creditare: cum poți obține ce-ți dorești aici și acum?

Dorințele nu coincid cu posibilitățile? Nu și în cazul lui Ruslan Munteanu. Originar din satul Botnărești, raionul Anenii Noi, Dl Munteanu întotdeauna știe exact ce-și dorește. E căsătorit, are trei copii și o casă moștenită de la părinți într-un loc pitoresc ...