Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Lu: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Cele mai profitabile depozite bancare în euro (ianuarie 2014)

Cele mai profitabile depozite bancare în euro (ianuarie 2014) Sursa foto: wallpaperscraft.com

Vă prezentăm cele mai atractive oferte ale băncilor comerciale din Moldova pentru depozitele la termen (6,12 și 24 luni) în euro, în vigoare la 10 ianuarie 2014. În acest clasament nu au fost luate în calcul depozitele destinate copiilor sau pensionarilor.

Top depozite 6 luni

6% - rată flotantă a dobânzii oferită de Banca de Economii, depozitul Rentabil. Depozitul permite depuneri suplimentare, dar nu permite retragerea parțială a banilor din cont.

5,5% - rata (flotantă) oferită de depozitul Standart+ (Unibank). Acest depozit permite depuneri suplimentare (cu excepția ultimelor 2 luni) de mijloace bănești și retrageri parțiale. Este posibilă capitalizarea dobânzii.

5% - dobândă oferită de Banca de Economii (depozitul Fidelitate), Unibank (depozitul Standart), Victoriabank (depozitul Avantajos) și Moldindconbank (depozitul Colind). Toate cele 4 produse oferă posibilitatea depunerii suplimentare de mijloace bănești. Retrageri parțiale de bani nu permite doar Unibank. Capitalizarea dobânzii este posibilă la depozitele oferite de Victoriabank, Moldindconbank și Unibank. Rata fixă – doar la Unibank.

Top depozite 12 luni

7% - rată flotantă a dobânzii oferită de Banca de Economii, depozitul Rentabil. Depozitul permite depuneri suplimentare, dar nu permite retragerea parțială a banilor din cont.

6,5% - rata (flotantă) dobânzii oferită de Comerțbank prin depozitul Barocco. Depozitul nu permite depuneri suplimentare sau retrageri parțiale ale mijloacelor bănești.

6,4% - dobânda oferită de depozitul Standart+ (Unibank). Rata dobânzii este flotantă. Depozitul permite depuneri suplimentare și retrageri parțiale ale banilor din cont. Depozitul oferă posibilitatea capitalizării dobânzii.

Top depozite 24 luni

7,2% - rată oferită de depozitul Fidelitate (Banca de Economii). Depozitul oferit de BEM permite depuneri și retrageri de bani din cont. Rata dobânzii este flotantă.

7% - rată oferită de Comerțbank, prin intermediul depozitului Barocco. Acest depozit nu permite depuneri suplimentare sau retrageri de bani din cont.

6,6% - rata dobânzii oferită de către Unibank (depozitul Uni-Profit). Nu se permit retrageri sau depuneri de bani în cont. Rata dobânzii – flotantă.

Toate ofertele băncilor comerciale privind depozitele la termen le puteți vizualiza în pagina Depozite, unde puteți efectua căutări în dependență de valută, termenul plasării mijloacelor bănești, banca comercială etc.

Sursa: bancamea.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...