Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271
Lu: € 19,1544 lei 0,0113 $ 17,8513 lei 0,0205

Burse de merit pentru studenții facultăților de drept din țară oferite de maib și BAA Gladei și Partenerii

Burse de merit pentru studenții facultăților de drept din țară oferite de maib și BAA Gladei și Partenerii Sursa foto: maib.md

Maib și Biroul de avocați Gladei și Partenerii (BAA Gladei și Partenerii) continuă să susțină meritocrația, talentul și diligența tinerei generații. Pentru al optulea an consecutiv, în baza unui concurs de eseuri, doi studenți sau masteranzi ai facultăților de drept vor beneficia de câte o bursă academică, în mărimea taxei de studii pentru anul academic 2023-2024.

Pe lângă susținerea financiară, ambii parteneri vor contribui la dezvoltarea abilităților practice ale viitorilor specialiști oferind câte un stagiu profesional de o lună în cadrul băncii și, respectiv, biroului de avocați, având drept partener academic al proiectului Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova.

Condiții de eligibilitate:

Candidații trebuie să fie studenți în anul III sau IV sau masteranzi în cadrul facultății de drept a unei universități din Republica Moldova, cu frecvență la zi, în bază de contract sau finanțare bugetară.

Dosarul de participare:

  1. CV-ul.
  2. Un eseu în limba română pe tema „Contracte financiare încheiate la distanță: analiza comparată B2C vs B2B”. Reguli de redactare: max. 3 pagini, Times New Roman 12, spațiere 1.1, se va utiliza stilul de citare Harvard.

Dosarul complet urmează a fi expediat la adresa [email protected], iar termenul limită de expediere este 23 septembrie 2023.

Candidații care vor scrie cele mai bune eseuri vor fi invitați să le prezinte în fața comisiei de evaluare, din care vor face parte reprezentanții BAA Gladei și Partenerii, maib și ai Facultății de Drept USM. Prezentarea eseurilor va avea loc la 28 septembrie 2023, ora 17:00, în sala de conferințe a Facultății de Drept a USM (blocul de studii nr.2). Candidații vor avea la dispoziție 10 minute pentru a prezenta eseul, după care vor răspunde la întrebări.

Orice întrebări legate de concurs pot fi expediate la adresa de email [email protected].

Despre maib

Echipa maib este formată din peste 2400 de angajați, reprezentând puţin peste un sfert din angajaţii sectorului bancar din ţară. Totodată, compania se regăseşte în topul preferinţelor de angajare ale absolvenţilor universitari, conform studiului „Percepţia brandului angajatorului şi aspiraţiile de carieră ale absolvenţilor din Republica Moldova”. Maib este considerată de studenţii absolvenţi ai universităţilor din Republica Moldova cel mai bun angajator, fiind și cel mai cunoscut brand de angajator din 12 companii propuse studenţilor spre alegere.

Despre Gladei și Partenerii

Clienții biroului sunt instituții financiare internaționale, companii transnaționale și străine, agenții guvernamentale și asociații profesionale, dar și nu în ultimul rând antreprenori locali începători sau în devenire. Responsabilitatea socială a membrilor biroului se exprimă prin suportul și participarea în proiectele comunitare inițiate de CCF Moldova, Hai Moldova, ELSA și ASD, dar și prin sprijinul direct al unor persoane.

Sursa: maib.md

Noutăți similare