Azi: € 19,6156 lei 0,0532 $ 16,7892 lei 0,0146
Mâine: € 19,6302 lei 0,0146 $ 16,7901 lei 0,0009

Bancamea.md te invită să afli totul despre managementul timpului de la David Allen, expertul Nr.1 în productivitate personală

Bancamea.md te invită să afli totul despre managementul timpului de la David Allen, expertul Nr.1 în productivitate personală Sursa foto: bizz.md

Cum e să deții controlul timpului și să afli secretul productivității? Află totul despre managementul timpului de la David Allen, expertul NR.1 în productivitate personală și organizațională. 

Premieră în Republica Moldova! David Allen, expertul mondial Nr.1 din lume în arta productivității personale și organizaționale, va susține un seminar în care va prezenta sistemul său de productivitate ”Getting Things Done”, care a fost numit cel mai bun instrument din lume pentru îmbunătățirea afacerii de Time Magazine, New York.

Evenimentul va avea loc pe 15 noiembrie 2017, la Radisson Blu Leogrand Hotel, începând cu ora 10:00.

David Allen este creatorul sistemului revoluționar Getting Things Done - Arta Productivității fără Stres. Consultant de afaceri cu renume mondial, având 30 de ani de experiență în domeniu. Conform revistei Fast Company Magazine, David Allen a fost declarat unul dintre cei mai influenți gânditori de pe planetă.

Seminarul ”Getting Things Done: Arta Productivității fără Stres” este rezultatul a 30 de ani de de consultanță, coaching privat, training și programe organizaționale cu milioane de persoane la nivel internațional. Sistemul GTD și-a câștigat reputația ca fiind standardul productivității personale și organizaționale.

Cine poate veni?

Acest seminar este recomandat pentru proprietari de afaceri, manageri de orice nivel, agenți de vânzări și orice persoană care dorește să obțină performanță.

Seminarul este organizat de către compania BIZZ, care anterior a organizat cel mai mare seminar din Republica Moldova pentru 800 de participanți cu speakerul și autorul motivațional nr.1 din lume - Brian Tracy.

Informații detaliate despre eveniment, bilete și înregistrare - pe bizz.md/gtd

Sursa: bizz.md

Noutăți similare