Azi: € 19,3233 lei 0,0342 $ 17,7734 lei 0,0457
Lu: € 19,2262 lei 0,0971 $ 17,7412 lei 0,0322

Acum oricine poate să-și alimenteze cardul la bancomatele CASH-IN de la Moldindconbank!

Acum oricine poate să-și alimenteze cardul la bancomatele CASH-IN de la Moldindconbank! Sursa foto: micb.md

Moldindconbank continuă să-și dezvolte rețeaua de bancomate de tip CASH-IN, care de acum încolo oferă posibilitatea alimentării cardului bancar la bancomatele CASH-IN tuturor deținătorilor de carduri emise în Republica Moldova.

Mai mult, alimentarea cardului la bancomatele Cash-in poate fi efectuată atât prin utilizarea fizică a cardului cât şi fără, doar în baza numărului de card – opţiunea Cardless.

Lansate în premieră în anul 2014, noile bancomate multifuncționale (CASH-IN) de la Moldindconbank și-au găsit foarte rapid aprecierea în rândul utilizatorilor de carduri, datorită avantajelor incontestabile oferite:

  • Accesibilitate 24/24 - posibilitatea de a efectua oricând operaţiuni bancare, indiferent de tipul de card deţinut (Visa/MasterCard) şi fără a depinde de programul de lucru al băncii.
  • Rapiditate - banii depuşi ajung instantaneu pe cont.
  • Eficienţă - la o singură tranzacţie de alimentare puteţi introduce în bancomat concomitent, până la 50 bancnote, cu valoare nominală diferită.
  • Comoditate - efectuaţi operaţiunile bancare de oriunde şi doar atunci când aveţi timp și necesitate.
  • Valute diferite - atât alimentarea, cât şi eliberarea numerarului poate fi efectuată atât  în monedă naţională, cât şi în valută străină (USD, EUR), convertirea banilor fiind efectuată automat la cursul comercial.
  • Convenabil – alimentarea cardului este gratuită pentru cardurile Moldindconbank, iar pentru alte carduri emise în Republica Moldova se percepe un comision de doar 1,5% + 1 euro.
  • Flexibilitate – suma tranzacţiei de alimentare nu este limitată pentru cardurile Moldindconbank, pentru cardurile altor Bănci suma minimă este de 200 lei, suma maximă 14.000/zilnic şi 45.000 lei/săptămână.

În prezent rețeaua Moldindconbank de bancomate CASH-IN numără 28 de unități, amplasate în mun. Chișinău, dar şi alte oraşe ale ţării (Bălţi, Comrat, Străşeni), reţea care se va extinde şi în continuare.

Pentru mai multe detalii despre serviciul Cash-In accesaţi aici.

Sursa: micb.md

Noutăți similare