Sondaj

Introducerea monedelor de 1, 2, 5 și 10 lei este ...

Noutăţi arrow Noutățile băncilor

A achitat cu cardul Visa de la Victoriabank și a câștigat un VIP–bilet la Eurovision 2017

News

12 mai 2017 355

O simplă achitare cu cardul Visa de la Victoriabank, i-a adus noroc dnei Olga Zglavuța, care a câștigat premiul mare - un VIP bilet și accesul în zona VIP Lounge, pentru două persoane la semi–finala concursului muzical Eurovision – 2017.

„Sunt fericită pentru ocazia oferită de a trăi emoții minunate vizionând în direct show-ul Eurovision. Mulțumesc Victoriabank și Visa pentru această surpriză frumoasă” a spus dna Olga Zglavuța, câștigătoarea premiului mare.

În perioada 01.04.2017 - 01.05.2017, toți clienții Victoriabank care au efectuat tranzacții cu cardul Visa sau au beneficiat de credit la card, au fost înscriși automat în campania „Pe aceeași undă cu Visa și Victoriabank”.

Prin această campanie Victoriabank a dorit să-și fidelizeze clienții care achită cu cardul, oferindu-le șansa să descopere atmosfera incendiară de la concertul Eurovision 2017 direct de la Kiev și să-și susțină favoritul.

Achitările cu cardurile Visa de la Victoriabank sunt comode, rapide, dar şi profitabile, deoarece campaniile promoționale sunt organizate pe tot parcursul anului. Cu cardul Visa poți achita cumpărături oriunde în lume sau pe internet, dar şi facturile pentru întreținere, amenzile primite de la poliția rutieră şi multe altele. Plățile pot fi efectuate prin intermediul bancomatelor, a POS-terminalelor sau prin intermediul serviciilor DA! Internet Banking şi DA! Mobile Banking.

Sursa: victoriabank.md