Azi: € 19,6333 lei 0,0106 $ 16,7050 lei 0,0309

A achitat cu cardul Visa de la Victoriabank și a câștigat un VIP–bilet la Eurovision 2017

A achitat cu cardul Visa de la Victoriabank și a câștigat un VIP–bilet la Eurovision 2017 Sursa foto:

O simplă achitare cu cardul Visa de la Victoriabank, i-a adus noroc dnei Olga Zglavuța, care a câștigat premiul mare - un VIP bilet și accesul în zona VIP Lounge, pentru două persoane la semi–finala concursului muzical Eurovision – 2017.

„Sunt fericită pentru ocazia oferită de a trăi emoții minunate vizionând în direct show-ul Eurovision. Mulțumesc Victoriabank și Visa pentru această surpriză frumoasă” a spus dna Olga Zglavuța, câștigătoarea premiului mare.

În perioada 01.04.2017 - 01.05.2017, toți clienții Victoriabank care au efectuat tranzacții cu cardul Visa sau au beneficiat de credit la card, au fost înscriși automat în campania „Pe aceeași undă cu Visa și Victoriabank”.

Prin această campanie Victoriabank a dorit să-și fidelizeze clienții care achită cu cardul, oferindu-le șansa să descopere atmosfera incendiară de la concertul Eurovision 2017 direct de la Kiev și să-și susțină favoritul.

Achitările cu cardurile Visa de la Victoriabank sunt comode, rapide, dar şi profitabile, deoarece campaniile promoționale sunt organizate pe tot parcursul anului. Cu cardul Visa poți achita cumpărături oriunde în lume sau pe internet, dar şi facturile pentru întreținere, amenzile primite de la poliția rutieră şi multe altele. Plățile pot fi efectuate prin intermediul bancomatelor, a POS-terminalelor sau prin intermediul serviciilor DA! Internet Banking şi DA! Mobile Banking.

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Acționarii Victoriabank au ales un nou Consiliu de Administrație

Astăzi, în cadrul Adunării generale Extraordinare a Acționarilor Victoriabank, a fost ales un nou Consiliu de Administrație (CA). La adunare au participat acționarii și reprezentanții acestora care dețin 91,97% din hârtiile de valoare ale băncii. În urma votării au fost aleși ...