Azi: € 20,9577 lei 0,1486 $ 17,2805 lei 0,0129
Lu: € 21,0487 lei 0,0910 $ 17,2976 lei 0,0171

Eximbank
2,40

Cirrus/Maestro şi VISA Electron - cele mai accesibile carduri graţie preţului redus, depunerii iniţiale minime şi posibilităţii de utilizare a cardului de către un spectru larg de clienţi. Deschizând un cont bancar în lei, dolari SUA sau EURO puteţi utiliza acest card pentru ridicarea numerarului la bancomate şi ghişee bancare pentru efectuarea plăţilor pentru bunurile şi serviciile achiziţionate de la întreprinderile comerciale şi de deservire, care acceptă cardurile Cirrus/Maestro şi/sau VISA Electron.  

Cardurile MasterCard Standard şi VISA Classic sunt cele mai populare carduri bancare, şi reprezinta combinaţia optimă a costului de deservire şi spectrului de servicii prestate. Cardurile Eurocard/MasterCard Standard şi Visa Classic sunt acceptate fără careva restricţii la toate unităţile comerciale, inclusiv la cele care utilizează imprinterele, precum şi de către bancomatele din ţară şi din străinătate. Cu un asemenea card Veţi putea rezerva mult mai rapid o cameră la hotel sau să închiriaţi un automobil în timpul călătoriei. Tranzacţiile cu acest tip de carduri pot fi efectuate atât în limitele soldului din cont, cât şi în limitele creditului stabilit de bancă, adică cardurile pot fi considerate de credit. Contul de card poate fi deschis în lei, dolari SUA şi Euro, iar informaţii detaliate privind tranzacţiile efectuate cu cardul sunt furnizate lunar în extrasele din contul de card.

Cardurile exclusive - MasterCard Gold şi VISA Gold - sunt destinate acelor clienţi, care ştiu să aprecieze confortul şi nivelul înalt de prestare a serviciilor, sugerând condiţia socială şi solvabilitatea corespunzătoare a deţinătorului de card. Acest tip de card este destinat, de regulă, clienţilor cu venituri mari, care întreprind deplasări frecvente peste hotare şi cu exigenţe în privinţa calităţii serviciilor prestate. Conturile de card de acest tip pot fi deschise în lei, dolari SUA si EURO.