Azi: € 19,3939 lei 0,0694 $ 17,1712 lei 0,0217
Mâine: € 19,4080 lei 0,0141 $ 17,1276 lei 0,0436

BCR Chișinău
2,50

Maestro Necesar (MDL) - card de debit emis sub sigla Maestro/Cirrus, ce poate fi utilizat în limita disponibilului din cont atât in Moldova cât si în strainatate, în mediu electronic (terminale POS si/sau ATM-uri) în locatiile în care este afisata sigla Maestro/Cirrus.

Maestro Maxim (MDL) - un card de economii pentru persoane fizice. Produsul imbina flexibilitatea in utilizare caracteristica unui cont curent si dobanda avantajoasa a unui depozit la termen. Dobanda bonificata la disponibilitati este fluctuanta conform politicii de dobanzi a bancii.

MasterCard Voiaj (EUR/USD)  - card de debit emis sub sigla MasterCard, denominat in EUR/USD, ce poate fi utilizat în limita disponibilului din cont atât în Moldova cât şi în străinătate, în mediu electronic (terminale POS si/sau ATM-uri) sau manual (imprintere ZIP-ZAP) în locaţiile în care este afişată sigla MasterCard.

MasterCard Voiaj (MDL)  - card de debit emis sub sigla MasterCard, denominat in MDL, ce poate fi utilizat în limita disponibilului din cont atât în Moldova cât si în strainatate, în mediu electronic (terminale POS si/sau ATM-uri) sau manual (imprintere ZIP-ZAP) în locatiile în care este afisata sigla MasterCard.