Azi: € 20,4666 lei 0,0563 $ 17,1944 lei 0,0046
Mâine: € 20,4181 lei 0,0485 $ 17,2037 lei 0,0093

BCR Chișinău
2,50

Maestro Necesar (MDL) - card de debit emis sub sigla Maestro/Cirrus, ce poate fi utilizat în limita disponibilului din cont atât in Moldova cât si în strainatate, în mediu electronic (terminale POS si/sau ATM-uri) în locatiile în care este afisata sigla Maestro/Cirrus.

Maestro Maxim (MDL) - un card de economii pentru persoane fizice. Produsul imbina flexibilitatea in utilizare caracteristica unui cont curent si dobanda avantajoasa a unui depozit la termen. Dobanda bonificata la disponibilitati este fluctuanta conform politicii de dobanzi a bancii.

MasterCard Voiaj (EUR/USD)  - card de debit emis sub sigla MasterCard, denominat in EUR/USD, ce poate fi utilizat în limita disponibilului din cont atât în Moldova cât şi în străinătate, în mediu electronic (terminale POS si/sau ATM-uri) sau manual (imprintere ZIP-ZAP) în locaţiile în care este afişată sigla MasterCard.

MasterCard Voiaj (MDL)  - card de debit emis sub sigla MasterCard, denominat in MDL, ce poate fi utilizat în limita disponibilului din cont atât în Moldova cât si în strainatate, în mediu electronic (terminale POS si/sau ATM-uri) sau manual (imprintere ZIP-ZAP) în locatiile în care este afisata sigla MasterCard.