Azi: € 19,1391 lei 0,0243 $ 17,9693 lei 0,0278

Mobiasbancă - сea mai activă bancă emitentă din Moldova în 2016

Mobiasbancă - сea mai activă bancă emitentă din Moldova în 2016 Sursa foto: mobiasbanca.md

Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare a premiat cele mai de succes bănci parte ale Programului de Facilitare a Comerţului (TFP) la reuniunea anuală şi forumul de afaceri BERD, care a avut loc recent în Nicosia, Cipru.

În mod repetat, şi în acest an, Mobiasbancă a fost distinsă cu premiul Programului TFP, ca o recunoaştere şi apreciere a valorii garanţiilor bancare și acreditivelor documentare acordate pe parcursul anului în baza Programului. 

„Apreciem înalt colaborarea cu BERD, inclusiv în finanţarea operaţiunilor de comerţ şi valoarea adăugată care decurge din această colaborare pentru clienţii Mobiasbancă. Distincţia BERD pentru rezultatele obţinute în finanţarea comerţului reprezintă o confirmare în plus că produsele şi serviciile financiare oferite întreprinderilor locale sunt cele mai adecvate pentru finanţarea afacerilor şi dezvoltarea antreprenoriatului cu suportul partenerilor financiari internaţionali. Fiind „Cea mai activă bancă emitentă în Moldova în 2016”, avem obiectivul să fim şi mai buni în 2017, convinşi că dezvoltarea comerţului este o modalitate importantă de consolidare şi a economiei locale”, a declarat Elena Guzun, Director comercial Corporate Banking Mobiasbancă.

”Felicităm Mobiasbancă cu ocazia acordării acestei distincții. Banca este un important  partener al BERD în regiune, iar premiul obținut accentuează o dată în plus angajamentul Mobiasbancă de a susține comerțul internațional și interregional”, a menționat Dimitri Gvindadze, şeful biroului BERD în Republica Moldova.  

Programul de Facilitare a Comerţului (TFP) al BERD include în prezent 96 de bănci partenere din 26 de ţări.

Sursa: mobiasbanca.md

Noutăți similare