Azi: € 19,1303 lei 0,0088 $ 17,8989 lei 0,0704

Mobiasbancă investește în tinerii talentați

Mobiasbancă investește în tinerii talentați Sursa foto: mobiasbanca.md

În luna mai al anului curent, BC Mobiasbancă - Groupe Société Générale S.A. a semnat un acord de sponsorizare cu Acceleratorul de inovații și antreprenoriat Dreamups Innovation Campus, o organizație de tineri inovativi și viitori oameni de afaceri.

Comunitatea Dreamups este un spațiu fertil care facilitează spiritul creativ, schimbul de experiență și crearea noilor idei de afaceri, o comunitate unde tinerii antreprenori învață să lanseze companii noi. Această comunitate este susținută de mentori - oameni de afaceri, care au reușit să dezvolte afaceri de succes, precum și de companii care susțin antreprenoriatul și dezvoltarea inovațiilor.

Ridha Tekaia, Preşedintele Comitetului de Direcție - CEO:

„Asistăm cu toții în prezent la schimbarea paradigmei de a face afaceri, la o revoluție în domeniul tehnologiilor și la schimbarea majoră a modelului clasic social, în care seniorii erau la cârma marilor afaceri. Tot mai des vedem tineri care au idei inovatoare și reușesc în afaceri. Aș vrea să ne mândrim peste câțiva ani că am contribuit la crearea unei noi generații de antreprenori care vor dezvolta afaceri de succes în Moldova și vor influența pozitiv economia țării”.

Președintele a mai menționat că prin valorile sale - spirit de echipă, inovații, responsabilitate și angajament, Mobiasbancă susține excelența în mai multe domenii și promovează calitatea în tot ceea ce face.

Sergiu Matei, cofondator Dreamups, a menționat:

„Parteneriatul cu Mobiasbancă este mai mult decât un parteneriat de sponsorizare, noi împărtășim aceleași valori și Mobiasbancă s-a arătat interesată de a susține tinerii antreprenori. Pentru noi acest parteneriat este și o confirmare că ceea ce facem este important pentru comunitate, le mulțumim mult partenerilor pentru încrederea acordată”.

Mobiasbancă va susține comunitatea Dreamups Innovation prin mentorat, împărtășind experiența cu tinerii antreprenori și va analiza posibilitatea de finanțare a celor mai bune idei de afaceri cu potențial de dezvoltare și reușită.

Sursa: mobiasbanca.md

Noutăți similare