Azi: € 19,1303 lei 0,0088 $ 17,8989 lei 0,0704

Mobiasbancă împărtăşeşte victoria naţionalei de rugby

Mobiasbancă împărtăşeşte victoria naţionalei de rugby Sursa foto: mobiasbanca.md

Echipa de rugby a Republicii Moldova a debutat în Campionatul Europei, ediţia 2016-2017, repurtând prima victorie.

Mobiasbancă a susţinut naţionala ţării noastre din galeriile stadionului din or. Anenii Noi, unde în data de 12 noiembrie a anului curent s-a disputat meciul.

Selecţionata naţională de rugby a înfruntat echipa Ucrainei, iar până la pauză a condus cu 28-0. Meciul a culminat cu un scor de 54-15, fiind, astfel, înscrisă o victorie incontestabilă.

“Orientarea spre performanţă şi coeziunea spiritului de echipă sunt elemente care definesc activitatea băncii, fiind caracteristice şi jocului de rugby. Din aceste considerente, în 2008 am decis să devenim parteneri ai Federaţiei de Rugby. Suntem mândri de performanţa naţionalei noastre, de popularitatea în creştere a acestui gen de sport şi modul sănătos, echilibrat de viaţă pe care reuşim să-l promovăm în societate. Victoria din primul meci din Campionatul Europei este un motiv de mândrie şi vom ţine pumnii ca succesul să însoţească echipa noastră în toate meciurile competiţiei”, a menţionat Stela Ciobanu, Secretarul General al Mobiasbancă.

Naţionala de rugby, condusă de antrenorul Mircea Paraschiv, va susţine următorul meci în data de 19 noiembrie la Amsterdam cu reprezentativa Olandei.

Din anul 2008 Mobiasbancă este partenerul general al Federaţiei de Rugby din Moldova, împărtăşind spiritul de echipă consolidat de jocul cu balonul oval.

Sursa: mobiasbanca.md

Noutăți similare