Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482

Mobiasbancă – desemnată “Cea mai bună bancă în Moldova”

Mobiasbancă – desemnată “Cea mai bună bancă în Moldova” Sursa foto: mobiasbanca.md

Potrivit revistei internaţionale bne IntelliNews, Mobiasbancă – Groupe Société Générale este cea mai bună bancă în Moldova. Un clasament al sectorului bancar din Europa Centrală şi de Est a fost realizat și prezentat în ediţia din noiembrie 2016 a revistei.

„Banca are o expunere sub medie în sectorul public şi industria energetică, dar o gamă largă de produse pentru persoanele fizice, în jur de 40% din portofoliul total de credite, ceea ce reprezintă o cifră dublă mediei pe piaţă”, se spune în raport.

Acesta conţine o analiză calitativă, de la ţară la ţară, a sectorului bancar din regiune şi un clasament al băncilor, bazat pe evaluarea indicatorilor cheie ai activităţii bancare: rentabilitatea activelor, rentabilitatea capitalului (ROE), creşterea activelor şi profitabilitatea.

„Ne bucură că atât rapoartele şi clasamentele experţilor naţionali, cât şi internaţionali apreciază în unison transparenţa şi stabilitatea Mobiasbancă, serviciile şi produsele bancare inovative, profesionalismul echipei care ştie să răspundă exigenţelor clienţilor. Aprecierea revistei internaţionale bne IntelliNews este o confirmare în plus că strategia de dezvoltare a Mobiasbancă este implementată în direcţie corectă şi echilibrată”, a subliniat Ridha Tekaia, preşedintele Comitetului de Direcţie, CEO al Mobiasbancă - Groupe Société Générale.

bne IntelliNews este deținută de New Sparta, un grup media din Londra, și acoperă regiunea europeană cu informații zilnice, săptămânale și lunare în toate centrele financiare importante, prin intermediul produselor sale digitale și imprimate.

Revista bne IntelliNews este citită de către factorii de decizie corporativi și financiari, inclusiv investitori la nivel mondial, si este principala sursă de limbă engleză pentru informații de afaceri și analiză economică, care acoperă 31 de țări din Europa Centrală, de Est și Europa de Sud-Est.

Sursa: mobiasbanca.md

Noutăți similare