Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482
Mâine: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

(foto) Beaujolais Nouveau 2016 – rafinament, stil și eleganță

(foto) Beaujolais Nouveau 2016 – rafinament, stil și eleganță Sursa foto: mobiasbanca.md

Una dintre cele mai populare sărbători ale vinului francez, Beaujolais Nouveau, a fost  reprodusă cu fidelitate  la un eveniment select organizat de Mobiasbancă pentru clienţii şi partenerii săi. Evenimentul are loc, conform tradiţiei, în cea de a treia zi de joi a lunii noiembrie, fiind popular atât în Franţa, cât şi întreaga lume.

Pentru Mobiasbancă este o bucurie să-şi revadă în fiecare an clienţii şi partenerii, într-o atmosferă plină de eleganţă și stil. Muzica clasică selectă şi oaspeții evenimentului au contribuit la dezvăluirea aromelor tânărului vin Beaujolais, la socializare şi o atmosferă de provence autentică.

Salutând invitaţii, Ridha Tekaia, preşedintele Comitetului de Direcţie - CEO al Mobiasbancă, a spus că această sărbătoare este o ocazie specială de solidaritate, împărtăşire a culturii şi valorilor noastre, a realizărilor la care aspirăm:

„Vrem să credem într-o lume mai bună, să împărtășim sentimentul de bunăvoință și prietenie în această seară”.

Prezent la eveniment, ambasadorul Franţei în Republica Moldova, Excelenţa Sa Pascal Vagogne, a menţionat că această reuniune este un moment de prietenie, căldură și comuniune:

„Sărbătoarea vinului Beaujolais Nouveau ne aduce împreună, francezi, moldoveni, prieteni din toate țările, sub semnul unei culturi de care suntem mândri și care conturează identitatea noastră”.

Mobiasbancă – Groupe Société Générale, parte a unuia dintre cele mai importante grupuri financiare internaţionale, este una dintre cele mai transparente, stabile financiar şi de încredere bănci pe piaţa Republicii Moldova, oferind servicii financiare inovative, care corespund standardelor internaţionale. Prin implementarea numeroaselor proiecte economice şi sociale, culturale şi educaţionale, banca creează o serie de oportunităţi de promovare a noţiunilor fundamentale - libertate, egalitate, solidaritate, fraternitate, diversitate, universalitate – şi de dezvoltare a ţării pe dimensiunea aspiraţiilor europene.

  

Sursa: mobiasbanca.md

Noutăți similare