Azi: € 20,4593 lei 0,0412 $ 17,2165 lei 0,0128

Opinia ta

Vă invităm să vă exprimaţi opinia Dvs. faţă de oricare băncă comercială din Republica Moldova. Povestiţi despre experienţa avută, despre calitatea serviciilor sau produselor băncilor ale cărei client sunteţi sau aţi fost.

De asemenea vă rugăm să acordaţi băncii o notă de la 1 la 5, unde:

rating

Am o părere proastă despre această bancă, am avut o experientă negativă în calitate de client, imaginea băncii lasă de dorit, nu am încredere în ea

rating

Imi place foarte mult această bancă, este cea mai bună de pe piată, am încredere în ea, produsele si serviciile ei sunt foarte bune

Nu vor fi publicate mesajele:
— care conţin cuvinte necenzurate
— care au caracter evident/strict de promovare a unui produs sau serviciu
— care au scop clar de jignire sau defăimare a imaginii băncii/produsului/serviciului
— care nu sunt argumentate, de exemplu - lipseşte comentariul în totalitate (doar nota) sau comentarii de tipul "este cea mai bună şi atât"

servicii Victoribank

Atâta critica la adresa acestei bănci !!
Mă folosesc de serviciile lor de 20 de ani. De obicei la Agenția nr 2 (Bul. Moscovei 12 or. Chișinău). Mai rar la Sucursala nr.12 (Bul. Moscovei 3 ). N-am avut, nicicând, probleme.
Personalul este foarte amabil, explica orice pas care ai vrea să-l faci, te ajuta cu multă răbdare, daca ai întrebări sau neclarități.
Poate e puțin incomod, ca ultimul timp ei nu lucrează sâmbăta, si programul de lucru coincide cu al meu , dar ... nu e o tragedie.
Așa ca nu sunt de acord cu idea că aceasta banca trebuie evitata…

Andreeva
Victoriabank
Comenteaza
4
8

MAIB deservire la cel mai jos nivel

Deservirea in cadrul sucursalei MAIB de pe str. Stefan cel Mare colt cu V.Alecsandri este absolut necalitativa. Consider ca problema principala este in procesele interne ale bancii, care fac orice operatiune sa fie o experienta neplacuta. De o saptamina incerc sa fac rost de banii din depozit, doar pentru a programa retragerea banilor de pe contul curent trebuie sa petreci in randuri cateva ore si sa implici cativa lucratori bancari (MAIB voi ati auzit de ghiseu unic??). Rusine, nici o alta banca nu are asa procese stupide.

Alex Voicu
Moldova Agroindbank
Comenteaza
9
9

Plata nereușită

Buna ziua. Am efectuat la sucursala Moldindconbank str. Constantin Brâncuși 110, plata p-n contract de studii la liceu p-n 2 copii, adică doua plăti. Din păcate am pierdut chitanțele și nici data fixa a zilei de plata nu mi-o amintesc. Cind m-am apropiat la casa data am constatat ca poți verifica plata numai după contul destinatarului și nu și după datele buletinului cine a efectuat plata. Cum vine ca din doua plăti efectuate la aceleași cont bancar nici una nu a ajuns la destinație? Poate îmi recomandați un sfat cum pot să-mi găsesc banii? Mulțumesc anticipat de răspuns.

Sestacov Tatiana
Moldindconbank
Comenteaza
4
3

Raport

Am avut o experiență foarte neplăcută la filiala de la Moll, unde m-am apropiat să schimb 5 euro la domnul Masimii Savelia si el mi-a răspuns foarte arogant și neprofesional "Детский мир". Un comportament ce nu ar trebui tolerant, conform legilor nu este importanta suma de banii pe care o schimbi, si nu ar trebui pe angajat să îl deranjeze sau sa răspundă urât doar din motiv ca era vorba de 5 euro. Un comportament urât de tot!

Catalina Roșca
Victoriabank
Comenteaza
11
4

MICBmobile

După experiența care am avut-o cu MICB, am vorbe doar de laude, în mare deosebire pentru aplicația Mobilă și transferuri P2P, posibil că este cea mai comodă aplicație, bravo 10.

Mihai
Moldindconbank
Comenteaza
16
2

INDIFERENTA TOTALA

Referitor la VB filiala Centrala Balti(str.Puskin)...am dorit sa Fac depozit,,la card multifunctional,,.M-au purtat de la 1,2,3,4 masa,nu stiau CINE trebuie sa faca Asta...in sfirsit s-a hotarit ca la Ultima,unde era o Domnisoara Incepatoare care NU cunostea procedura ,dar era sub Controlul unui ,,SEF,, imbracat in BLUGI.....care NU STIA nici EL -CUM SE FACE si a lasat-o sa se DESCURCE SINGURA!!!!.AM RAMAS UIMITA COMPLET si am PLECAT!

Irina
Victoriabank
Comenteaza
7
4

Bancomatul de la filiala nr 19 de pe bd. Stefan cel Mare colț cu strada Ismail fură banii

Astăzi 10 noiembrie 2018 la ora 15:38 an introdus cardul bancar Eximbank în bancomatul de la sucursala nr 19 de pe bulevardul Ștefan cel Mare colț cu strada Ismail și am dorit să extrag suma de 2500 MDL . Bancomatul nu a eliberat suma de 2500 MDL , dar bonul că am extras această sumă l-a eliberat. În miniextrasul de cont îmi arată că suma a fost extrasă , însă eu nu am putut să o iau din bancomat fiindcă acesta nu s-a deschis pentru a- mi elibera banii. Eu nu locuiesc în Chișinău, am venit pentru niște cumpărături și în situația aceasta n-am putut să fac nici o cumpărătură. În plus situația dată m-a afectat nervos, deoarece nici un număr de contact de la bancă nu răspunde și nu am putut rezolva deloc problema. Până luni când de deschide banca e mult pentru mine, mai ales că luni sunt la serviciu și directorul va cere să găsesc pe cineva care să mă înlocuiască căruia să-i achit personal din banii mei. Și încă trebuie să fac un drum în plus de la Orhei la Chișinău și iarăși stres si efort

Cateli
Eximbank
Comenteaza
3
2

In situatia dvs ma aflu si eu,marti 20 noiembrie 2018 ora 16.26 la bancomatul mai( angroindbank) str.Dokuceav nr.6 linga magazinul Nr.1 cu cardul salarial de la victoriabank am vrut sa retrag suma de 1000 de lei, chitanta am primit-o insa banii nu.Cind am verificat soldul calrdului imi arata ca tranzactia a fost efectuata cu succes. Am sunat la linia fierbinte si operatorul mi-a spus sa merg la oricare filiala a bancii Moldova Angroinbank si sa depun o cerere de investigare,si cind s-a verifica acel bancomat si daca or avea surplus de bani o sa mi-i returneze. Isi bat joc si aici de oameni, cu banii mei trebuie sa umblu pe drumuri sa astept sa vada ei daca or avea surplus,de parca nu sunt camere de filmat si nu se vede ca persoana la ora indicata nu a ridicat banii ci a primit numai o chitanta.

Elena

Card salarial

Nu are bancomate in toate orasele cum este Drochia nici filiala nui .la fiecare extragere de bani de la alte bankomaye imi opresc procent . E foarte rau.

Melnic Mihail
BCR Chișinău
Comenteaza
2
4

Dezamagire totala!!!

Vreau sa mentionez ca nu suntem de mult clienti ai ProCreditBank a fost bine dar pina intr-o zi cind se face incasare la bancomat si pe ecran este o alta suma la care evident faci anulare cu gindul ca o sa arunce toti banii. Dar cu parere de rau nu a fost asa. Era deja seara sa telefonezi nu ai unde, deoarece telefoanele de serviciu la ora inafara programului sunt prvazute pentru alte aspecte, ex. carduri furate etc. A doua zi dimineata exact la prima ora am fost la banca si am depus o cerere privitor la verificarea bancomatului. La care ni sa spus ca in citeva zile va fi raspunsul si nu atunci pe moment precum prevede ligislatia. Au trecut vre-o 5 zile si am fost telefonati din partea angajatilor de la banca cu raspunsul precum ca in bancomat nu a fost depistat nici un surplus de bani. Aceasta situatie proasta a fost in luna iunie 2018. Nu a durat mult si in luna august exact ne pomenim cu aceiasi surpiza, iarasi la acelasi bancomat exact aceiasi suma de bani dispare, foarte interesant si totodata straniu. La care exact acelasi raspuns am primit, nu a fost depistat surplus de bani!!! Ce se intimpla?
Daca cuiva I sa intimplat asa ceva sa introduci in bancomat o suma si bancomatul sa-ti indice alta suma, cum ati procedat, cum ati demonstrat angajatilor bancii ca ei permanent neaga acest fapt precum ca in bancomat nu a fost depistat nici un surplus de bani!

Fiti atenti cu incasarea, anume la bancomatele ProCreditBank dispar banii in timpul incasarii si nimeni nu le mai da de urma!!!

Ana
ProCredit Bank
Comenteaza
7
3

Asta e comisionul pentru achtarea serviciilor comunale aferent bancomatului. Energie electrica si arenda localului.

Andrei

Servici cardbancar

Buna eu sunt Alex.
Sper sa vadă VICTORIANBANK plângerea mea.
Aveți un staff ne calificative și un management neificient cit și o aplicație nereușită. Incit nu poți face nimic dacă iesti Inafarm țării.
Am scris de nenumărate ori la servici card bancar online care se spune ca e 24 de ore mi-a răspuns din 1-2 ore cu răspuns nu va putem ajuta cu nimic ! Cuvântul nu a persistat de vrio 20 de ori. Adică iesti deținător de card care nu lucrează peste hotare adică Anglia. Nimeni din VICTORIANBANK nu vrea sa te ajute la cerința de a vorbi cu managerul de serviciu am fost refuzat. Numele fetei care a efectuat apelul măcar nu sa numit sau sa vorbit cumva loial Numa cu învinuirile ca banda magnetica nu lucrează cardul este activ Numai in chip and pin. Va sfătui sa nu luați cardul peste hotare este foarte rău. Sper cei de la VICTORIANBANK sa vadă. Cit de greu e sa fii cu voi. Aplicația voastră se numește “Nu Banking “ deoarece nu poți face nimic absolut peste hotare. Sunt foarte tare dezamăgit.

Alexandru Mardari
Victoriabank
Comenteaza
9
5

deservirea cardului

am deschis un card visa la victoriabank pentru a primi o suma din paguba acordata de o companie de asigurari.intial am solicitat sa fie gratis si fara careva adaosuri, sau deserviri.dupa ce am primit transferul am scos suma de pe card lasind doar o suta de lei pa card. dupa 2 ani am decis sa-l anulez cardul fiindca n-am facut nici o tranzactie. si cind am sunat la operatorii victoriabank, m-au anuntat ca am - 600 lei cica pentru deservirea cardului. intrebarea e cum naiba la cererea pentru card nu era taxa de deservire, iar acuma a aparut dupa 2 ani. si ce fel de deservire?

vlad
Victoriabank
Comenteaza
5
2

povestea din copilarie: ce inseamna "intial am solicitat sa fie gratis si fara careva adaosuri"jQuery16407648455119497142_1532409196374? tu ai venit la bunica si ti-ai comandat pelimeni dar sa nu fie cu carne de gaina, dar de vita? ai venit la Banca si ai semnat un contract si ai bifat ca ai facut cunostinta cu tarifele etc...apropo, in timp de "2 ani" n-ai fost contactat nici-o data cu privire la minusul??? eu de ex. in timp de 1 luna am fost telefonat de vb de 2 ori p-u 8 lei...

anatol

deservire oribila Procreditbank

De cateva ori am avut nefericita ocazie sa ma deservesc la Filiala de pe Stefan cel Mare Procreditbank. Personalul este foarte lent, pe alocuri arogant, din pacate nu foarte competent in multe intrebari. Am observat ca foarte des se schimba operatorii. Sunt dezamagit, deoarece anterior chiar erau o banca cu deservire exemplu pentru celelalte banci locale.

Vasile
ProCredit Bank
Comenteaza
4
4

Pesonal arogant

Suntem persoană juridică și practic de fiecare dată când ajugem la bancă e un chin, casierii au un comportant arogant și își permit să ridice vocea la clienți. Ne pare foarte rău că am ales această bancă :( Suntem o companie destul de mică de aceea încă nu am shimbat banca... prea multe bătăi de cap, dar dacă lucrurile vor continua la fel la sigur o să facem o schimbare

Mihai
Mobiasbanca
Comenteaza
5
5

Lucratori obraznici si necompetenti !!!

Sa intimplat la filiala care se afla pe Stefan colti Izmail .Deoare sotul e peste hotare eu ridic pensia prin procura jenerala discrisa foarte detailat anime in privinta pensiei .Casierita o fata tinerica a luat procura sa dus cu ea la contabil sa se sfatueasca cum sa procedeze , contabulul a eczaminato vre o 30 de minunate , Dupa ce a mai citit-o de vreo 3 ori sa gindit sa se mai sfatue cu avocatul avocatul nu ere de găsit , a durat vreo ora dar invadat, ca avocatul tot nu știe precis , După aceasta contabila a sunat-o pe o șefa la care i sa citit procura .Si in sfisit problema sa rezolvat .De acum era prea tirziu ,peste vreo citeva minunate trebuiau sa inchida .O doamna in costum roșu sa sculat de la o masa din partea stingă a început sa Strije la mine ca trebue sa es La ce eu m-am opus ea ma numit urit ,striga foarte tare ere nedeacvata . Am întrebat-o cum se numește nu a vrut sa spună ,Am cerut cartea de reclamații a spus caută in afara de dumneaei toți taceau . Casierița ma deservit repede și eu am esit . Eu in curind ma gindesc sa schimb banca . Nu prima data întâlnesc probleme cu banca voastră Lucrătorii se comporta urit ca cind vii la ei acasă de parca au fi proprietarii băncii! Noi clienții suntem punea lor Concurenta este mare !

Cutul Domnica
Moldova Agroindbank
Comenteaza
7
1

Diferenta de deservire in Moldindconbank

Apreciez produsele acestei banci si le utilizez des, insa am avut proasta experienta de a achita plata in buget la filiala Alba Iulia in care toti sunt ideali,plata se ia pina la 12 si inca numai cu originalul buletinului,mam apropiat la casa miau zis ca nu primesc cu copia bul,mam apropiat de contabil sef la care cu un ton de parca mam dus la ea acasa fara voie, ca asai regulamentul,o tipa foarte neplacuta,cred ca a gresit profesia.Fiti mai receptivi la nevoile oamenilor sau macar sa fie in toate filialele la fel, nu in una se poate iar in alta este regulament.

Elena
Moldindconbank
Comenteaza
11
11

Stimate client, regretăm această situație, dar sucursalele Băncii sunt obligate să activeze în conformitate cu regulamentele elaborate în conformitate cu cerințele BNM. Vă rugăm să ne oferiți mai multe detalii despre oficiile Moldindconbank în care ați putut efectua achitări în buget fără prezentarea buletinului de identitate? Vă mulțumim.

Ana

Nu am spus ca am achitat fara buletin pur si simplu era suficient o copie de buletin,mai mult am vrut sa va atrag atentia la comportamentul angajatilor fata de clienti si doamnei in cauza, care deseori manifesta un comportament neadecvat.

Elena

Experiență proastă în filiala de la Buicuani

Am venit în filiala cu o oră înainte de pauza de masă ca să reușesc să efectuez o depunere si sa deschid un cont nou de deposit.
După ce am efectuat depunearea am prins rand la consilieri pentru deschiderea contului. În rand erau 2 personae una dintre care s- jeluit ca asteapta mai mult de o oră. Din cele 2 mese de consilieri doar una era ocupată de clienți. După vre-o 20 minute a fost preluata o persoana iar în cateva minute si cealaltă. Mai rămâneau încă 30 minute până la pauză și m-am apropiat mai aproape de zona de consilieri. Unul dintre ei, observandu-mă din întâmplare, neridicându-se de la masă m-a intrebat ce procedura doresc la care I-am spus depsre intentia de a deschide un cont. La care am fost informatîă ca ar fi mai bine să plec fiindcă nu voi reusi până la pauză să fac acest lucru cu un ton destul de nepoliticos.
Cum se vede consilierii nu sunt motivați de a deservi cât mai mulți clienți și au o atitudine indiferentă față de clienți. Am rămas cu impresia că banca îți face o favoare prin graficul de lucru a filialelor și prin servicii rigide care nu-și mai au locul în veacul current.

Oana
Mobiasbanca
Comenteaza
4
11

Doamna Diana, va rog sa descrieti situatia reala. La 12.20 ati facut alimentarea contului, iar la 12.30 consilierii v-au observat ca asteptati. Ambii consilieri erau la masa de lucru si aveau clienti. Vi s-a comunicat ca nu veti reusi pentru ca procedurile dureaza( o clienta avea inchiderea a 3 conturi, iar ceilalti aveau eliberare de credit care dureaza 30-40 minute) si ar fi bine sa va faceti o programare, nimeni nu v-a vorbit urat. Multumesc!

Alisa

Eu de exemplu lucrez pina la ultimul client, si indiferent ca am masa in 30, 60 sau 90 de minute. Apoi deja cind nu mai sunt plec la masa pe o ora. Si nu, nu sunt remunerat in dependenta de operatiuni, am salaiu standard batut in cuie indiferent de numarul de clienti deserviti. Totul depinde de atitudinea fiecaruia, educatia si respectul fata de alti oameni.

Sergiu

In dependenta unde activati dn. Sergiu, daca dv va permiteti in orice moment al zilei sa va luati o ora pt pauza de masa, nu oriunde merge aceasta metoda pt ca daca pe usa este indicat 13-14 pauza de masa, asta e batut in cuie, si daca eu am sa deservesc clientul in pauza mea de masa( care e batut in cuie pe usa de la 13-14), eu nu imi permit sa inchid usa la 15-16 pt ca atunci m-am eliberat, cum ii voi explica eu clientului care s-a apropiat la 15:20jQuery16409443929103446902_1522071165816?. Eu inteleg fraza,, orientare catre client" dar nici noi nu suntem roboti sa lucram cite 8-9 ore pe zi cu o pauza de 10 min.

Aniela

Schimb valutar franci elvețieni

La filiala de lângă UNIC mi s-a refuzat schimbul unor bancnote de franci elvețieni. Motivul - nu le-a recunoscut casierul și casierul-șef. De fapt erau bancnote noi (ediția 2017). I-am arătat domnișoarei pe internet că sunt noi banncnote, nu false. Oricum casierul șef a refuzat schimbul acestora.
Dacă tot banca schimbă această valută, ar trebui să fie informați casierii despre noile bancnote ce apar.

Andrei
Moldova Agroindbank
Comenteaza
2
5

Probleme

Am avut o serie de probleme cu Eximbank:
1) Într-o seară(7 octombrie 2017), luam cina și nu aveam cash. Și când să achit cu cardul, tranzacția era respinsă. Am zis că ok, poate e vreo problemă cu terminalul. Nu am putut extrage cash nici la vreun ATM. Am sunat la support și mi s-a spus că e update la software care va dura până dimineață, și deci nu pot efecuta nici un fel de operațiuni cu cardul. Ok, în 2018 cam nu ar trebui să fie update-uri cu downtime, dar odată ce ele sunt, SE PUTEA DOAR DE TRIMIS UN SMS LA TOȚI CLIENȚII ca ei să știe că nu va fi posibil de utilizat cardul în perioada respectivă. Dacă s-ar fi întâmplat la vreo benzinărie peste hotare in the middle of nowhere, ar fi fost mult mai trist decât în oraș.
2) De mai multe ori am avut nevoie de cash și nici un ATM nu lucra.
3) Până recent, aveam VISA Electron. La mai multe terminale locale și de peste hotare, încercând să achit îmi scria PIN Blocked. Am scris la Eximbank la ce am primit următorul răspuns:
"Referitor la mesajul anexat, Va informam ca nu detinem inregistrari in sistemul nostru bancar cu privire la tentativele Dvs, conform cecului anexat.

Corespunzator, motivul pentru care tranzactiile nu au trecut nu cade sub incidenta Eximbank ci, presupunem, au fost la nivel de terminal. Mai mult, ulterior, Dvs ati efectuat tranzactii cu success, fapt ce confirma ca cardul este valabil si in buna functionare."
În final, de la colegi am aflat că e o problemă well known, și că dacă scrie PIN BLOCKED e suficient doar să apeși de 2 ori pe ENTER terminalul va accepta PINul.
4) Am decis să fac upgrade la VISA Electron. Am făcut-o într-o vineri cu 10 minute de închidere. Nu am fost prevenit că cardul curent va fi blocat instant și am nimerit în situații neplăcute.
De online banking nu zic nimic căci nu l-am folosit dar am auzit istorii.

E INACCEPTABIL

Andrei
Eximbank
Comenteaza
3
2

Deservire oribila

Filiala Dacia 49, Chisinau. Personalul de la case au nevoie de o instruire cum sa comunice cu clientii si cum sa discute intre ei in prezenta clientului. Cea mai proasta deservire care am avut-o dintre toate bancile din Moldova.

Dumitru
Mobiasbanca
Comenteaza
2
4

Primire bani prin Western Union

Buna ziua ma numesc Sergiu, sunt din Romania si precizez ca nu am pasaport roman, problema mea consta in faptul ca cineva din Romania mi-a trimis euro aici in Moldova si surpriza cand am fost sa ii ridic nu am putut ridica suma respectiva, motivul ca nu am pasaport si fara pasaport romanesc nu pot ridica suma. Ciudat fapt ca cu cateva luni in urma la fel mi-a trimis mama din Romania tot in Moldova si tot euro iar atunci am putut sa ii scot acei bani, asta se intampla la Moldindconbank, acum insa la majoritatea bancilor mi s-a refuzat sa intru in posesia banilor inclusiv la aceasta banca mentionata mai sus. Nu mi se pare corect deoarece Western Union este un serviciu valabil in toata lumea din cate stiu eu. Va multumesc!

Sergiu
Moldova Agroindbank
Comenteaza
3
5