Azi: € 19,4692 lei 0,0788 $ 16,9867 lei 0,0165

Victoriabank va reprezenta în premieră Republica Moldova la “The Euromoney Central & Eastern European Forum”

Victoriabank va reprezenta în premieră Republica Moldova la “The Euromoney Central & Eastern European Forum” Sursa foto: victoriabank.md

Conferința este un eveniment important pentru profesioniștii din domeniul financiar-bancar, care se desfășoară deja de 23 ani și întrunește peste 1100 de delegați, de la principalii funcționari guvernamentali până la investitori, lideri de afaceri, șefi de instituții financiare.

Astfel, la cea de-a 23-a ediție a forumului care se va desfășura pe 16 – 17 ianuarie 2018, Victoriabank va fi unul din sponsorii mesei rotunde și va participa în calitate de raportor, ca urmare, atât reprezentanții instituției, cât și clienții săi invitați vor avea parte de schimb de experiență unică.

În cadrul evenimentului vor fi abordate diverse teme ce țin de viitorul economic al Europei Centrale si de Est, problemele frecvente și metodele de rezolvare a acestora.

“The Euromoney Central & Eastern European Forum” este încă un pas spre o reputație intactă pentru sectorul bancar al Republicii Moldova.

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Numărul cardurilor VB Lunch - în continuă creștere

Victoriabank, un jucător de top de pe piața bancară din Republica Moldova, a emis deja peste 1 200 de carduri de plată VB Lunch - tichete de masă pe suport electronic, ce permit achitarea prânzului şi/sau procurarea produselor alimentare ...