Azi: € 19,3301 lei 0,0438 $ 16,6631 lei 0,0076
Lu: € 19,4396 lei 0,1095 $ 16,6856 lei 0,0225

Victoriabank va reprezenta în premieră Republica Moldova la “The Euromoney Central & Eastern European Forum”

Victoriabank va reprezenta în premieră Republica Moldova la “The Euromoney Central & Eastern European Forum” Sursa foto: victoriabank.md

Conferința este un eveniment important pentru profesioniștii din domeniul financiar-bancar, care se desfășoară deja de 23 ani și întrunește peste 1100 de delegați, de la principalii funcționari guvernamentali până la investitori, lideri de afaceri, șefi de instituții financiare.

Astfel, la cea de-a 23-a ediție a forumului care se va desfășura pe 16 – 17 ianuarie 2018, Victoriabank va fi unul din sponsorii mesei rotunde și va participa în calitate de raportor, ca urmare, atât reprezentanții instituției, cât și clienții săi invitați vor avea parte de schimb de experiență unică.

În cadrul evenimentului vor fi abordate diverse teme ce țin de viitorul economic al Europei Centrale si de Est, problemele frecvente și metodele de rezolvare a acestora.

“The Euromoney Central & Eastern European Forum” este încă un pas spre o reputație intactă pentru sectorul bancar al Republicii Moldova.

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Acționarii Victoriabank au ales un nou Consiliu de Administrație

Astăzi, în cadrul Adunării generale Extraordinare a Acționarilor Victoriabank, a fost ales un nou Consiliu de Administrație (CA). La adunare au participat acționarii și reprezentanții acestora care dețin 91,97% din hârtiile de valoare ale băncii. În urma votării au fost aleși ...