Victoriabank și-a desemnat câștigătorul Premiului Mare în cadrul campaniei o ”Vacanță la Roma”

Victoriabank și-a desemnat câștigătorul Premiului Mare în cadrul campaniei o ”Vacanță la Roma” Sursa foto: victoriabank.md

Un vis împlinit la început de 2018 pentru clientul Victoriabank, care a câștigat o călătorie la Roma. În perioada 20 octombrie - 20 decembrie 2017, Victoriabank împreună cu Mastercard a lansat o campanie promoțională  "Vacanță la Roma". Singura condiție de a participa la acest concurs a fost achitarea cu cardul Mastercard cumpărături în valoare de cel puțin 20 de lei.

Cea care se va bucura de peisajele și arhitectura italiană, este Natalia Muntean din capitală.

"Natalia vă felicităm pentru victoria pe care ați obținut-o în cadrul campaniei promoționale "Vacanță la Roma". Vă dorim ca vacanța pe care o să o petreceți la Roma să fie una interesantă, captivantă, și bineînțeles de neuitat. Utilizați serviciile Victoriabank, și sper eu, că acesta nu va fi ultimul dumneavoastră câștig", a menționat Domnul Vladimir Stovbun, Director Direcția carduri bancare.

Natalia Muntean, câştigătorul premiului, a mărturisit că a visat de mult timp să cucerească Capitala Italiei:

"De la început sincer nu îmi venea a crede. Ne-am bucurat foarte mult. Este prima dată când o să plec în Italia. Aștept cu nerăbdare. Achitați cu cardul că este mult mai comod și mai simplu, și de ce nu, puteți deveni câștigător în timpul apropiat a unui cadou de preț din partea Victoriabank."

"Nu este ultima campanie promoțională organizată de Victoriabank, în parteneriat cu Mastercard. Colaborarea cu Mastercard va continua și vom  organiza încă multe promoții pentru a ne bucura clienții”, a mai menționat Vladimir Stovbun.

Pe întreaga perioadă a campaniei, Victoriabank și-a bucurat clienții cu câte un rucsac. Astfel, exact ca în prima etapă, prin tragere la sorți, 50 de participanți la campania o „Vacanță la Roma”, au primit câte un rucsac stilat pentru călătorii din cele 100 oferite în tombolă.

Surprizele însă nu se opresc aici. Victoriabank își iubește clienții și va continua să îi surprindă cu diverse promoții.

"Pe parcursul a 20 de ani, noi colaborăm cu compania Mastercard în privința plăților fără numerar. Împreună utilizăm experiența comună, tehnologiile moderne, pentru a face plățile mai sigure, mai comode și chiar mai plăcute. Efectuați plățile de fiecare zi cu cardurile noastre și veți câștiga încă multe premii și cadouri de valoare", a menționat Domnul Sergiu Stoianov, Director Direcția strategie și marketing.

În fiecare an, Victoriabank lansează oferte noi pentru clienții săi, gândite să răspundă necesităților consumatorilor, creând, astfel și un mediu prielnic pentru activitatea de fiecare zi a acestuia prin elaborarea unor instrumente simple, flexibile și comode de achitare.

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...

Decembrie de poveste cu maib și Mastercard

În decembrie, maib și Mastercard te invită să îmbrățișezi feeria sărbătorilor și îți promit o lună de poveste, cu o mulțime de surprize, ca să te bucuri din plin ...