Azi: € 19,1303 lei 0,0088 $ 17,8989 lei 0,0704

Victoriabank recunoscută de Mastercard - Banca Inovațiilor 2018

Victoriabank recunoscută de Mastercard - Banca Inovațiilor 2018 Sursa foto: victoriabank.md

Bank of Innovations 2018 este distincția pe care a primit-o Victoriabank în cadrul forumului anual Mastercard Day, care s-a desfășurat pe 12 iunie, la Chișinău.

Titlul de bancă a inovațiilor a fost oferit de către sistemul internațional de plăți pentru introducerea pe piața autohtonă a tehnologiei HCE (Host Card Emulation), care permite unui telefon să efectueze emularea de carduri pe un dispozitiv cu comunicație NFC (Near Field Communication), simplificând astfel procesul de plată pentru deținătorii de carduri. Altfel spus, smartphone-ul tău devine un portmoneu electronic cu care poți achita printr-o simplă apropiere a dispozitivului de POS-terminalul instalat în punctul comercial.

Tehnologia a fost introdusă în premieră pe piața din Republica Moldova în anul 2017 de Victoriabank, iar până în prezent aceasta rămâne unica bancă din țară ce oferă posibilitate clienților săi să efectueze plăți cu smartphone-ul.

Aplicația VB24 Mobile Pay este absolut gratuită și poate fi descărcată de pe Google Play pe telefonul tău mobil cu SO Android 4.4 și versiuni superioare înzestrat cu modulul NFC și este valabilă doar pentru cardurile bancare emise de Victoriabank, cu excepția cardurilor Visa Electron și Cirrus Maestro.

Parteneriatul dintre Victoriabank și Mastercard a început încă din 2001. Timp de 18 ani de colaborare companiile au reușit să-și bucue clienții - deținători de carduri cu produse noi și inovatoare care le simplifică viața și le economisește timpul.

Pentru a beneficia de un mijloc de plată sigur și eficient, banca te invită la orice sucursală Victoriabank să faci rost de un card bancar!

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...

Decembrie de poveste cu maib și Mastercard

În decembrie, maib și Mastercard te invită să îmbrățișezi feeria sărbătorilor și îți promit o lună de poveste, cu o mulțime de surprize, ca să te bucuri din plin ...