Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

Victoriabank a susținut concursul studențesc în domeniul dreptului – „Hexagonul Facultăților de Drept - 2017”

Victoriabank a susținut concursul studențesc în domeniul dreptului – „Hexagonul Facultăților de Drept - 2017” Sursa foto: victoriabank.md

În perioada 26-29 aprilie Victoriabank a susținut evenimentul organizat în premieră la Chișinău - „Hexagonul Facultăților de Drept”, care reunește cadre didactice și studenți de la cele mai prestigioase facultăți de drept din România și ai facultății de drept a Universității de Stat din Moldova.

„Hexagonul Facultăților de Drept” este o competiţie studenţească de o importanță majoră atât pentru profesorii și studenții din cadrul Universității de Stat din Moldova, cât și pentru toți cei ce profesează în domeniul dreptului, contribuind astfel la dezvoltarea continuă a cercetărilor științifice, procesului didactic și modernizarea învățământului în domeniul dreptului.

Primul concurs de acest gen a avut loc în anul 1971, organizat de facultăţile de drept atunci existente în România.

Facultatea de Drept a USM a participat pentru prima dată la Hexagonul Facultăţilor de Drept în anul 2014, ediţie ce a fost organizată de Facultatea de Drept a Universităţii de Vest din Timişoara. Iar în acest an evenimentul a fost desfășurat pentru prima dată în Moldova, fiind organizat de către Institutul de Reforme Penale (IRP) şi Facultatea de Drept a Universităţii de Stat din Moldova.

B.C. “Victoriabank” S.A. felicită participanții și organizatorii pentru realizarea cu succes a Hexagonului.

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...