Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

Victoriabank a lansat cea de-a 2-a ediție Elite Graduate Program

Victoriabank a lansat cea de-a 2-a ediție Elite Graduate Program Sursa foto: victoriabank.md

În luna februarie 2018, în Sediul Central al B.C.„Victoriabank” S.A. s-a desfășurat evenimentul de lansare a celei de-a doua ediții a programului – Elite Graduate, o platformă de dezvoltare a carierei în domeniul financiar-bancar.

În cadrul evenimentului, reprezentatul conducerii Dl Arturas Feiferas și echipa Victoriabank a informat viitorii absolvenți ai Instituțiilor Superioare de Învățământ din Moldova despre beneficiile programului și importanța primului pas spre o carieră de succes. 

Totodată, participanții au avut posibilitatea să se familiarizeze cu conceptul de dezvoltare și principiile de funcționare a B.C Victoriabank S.A, despre primii pași de fondare a băncii și despre primele servicii și produse bancare lansate pe piața serviciilor bancare.

La finalul prezentării, absolvenții au manifestat un interes deosebit față de programul Elite Graduate, participând activ la discuții și interacționând între ei.

Oportunitățile Programului pentru participanți:

  • implicarea zi de zi în activitățile Victoriabank;
  • acumularea cunoștințelor și experiențelor în industria bancară;
  • participarea la proiectele băncii;
  • activitatea în mai multe Direcții ale băncii prin metoda rotației;
  • dezvoltarea abilităților interpersonale;
  • posibilitatea de a realiza o carieră de lungă durată în Victoriabank.

Condiții de participare:

  • să dețină diplomă de licență (ciclul 1) sau studenți la masterat (ciclul 2);
  • să cunoască limba engleză;
  • să dețină abilități de operare Microsoft Office;
  • să posede capacitatea de a lucra în echipă.

Dacă ești interesat de Elite Graduate Program, cunoști limba engleză, ai abilități de operare Microsoft Office și capacitatea de a lucra în echipă, transmite CV-ul și o scrisoare de motivație la adresa [email protected], până la data de 30 iunie 2018.

Cei mai buni candidați vor fi invitați la interviu în perioada 15 iunie – 15 august 2018, iar pe 01 septembrie 2018 vor deveni membri ai Programului Elite Graduate.

  

  

B.C. Victoriabank S.A. este prima bancă comercială din Moldova, cu acționari strategici precum BERD și Banca Transilvania, care oferă o gamă completă de produse și servicii financiare clienților, atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice, precum credite, depozite, carduri bancare Premium, Internet banking, Mobile banking, Client dotBank, serviciul de achitări contactless cu telefon mobil, Bancassurence, safeuri individuale etc. Banca are o rețea de  până la 100 de subdiviziuni în toată țara, care deservesc mai mult de 520.000 clienți.

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...