Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

Vacanțe de neuitat împreună cu Banca Socială!

Vacanțe de neuitat împreună cu Banca Socială! Sursa foto: bancasociala.md

Câștigătorii extragerii sejururilor în Turcia organizat de Banca Socială împărtășesc impresiile după o săptămână petrecută la Marea Mediteraneană.

În perioada vacanței de vară, Banca Socială a organizat o campanie promoțională, care a stârnit un interes major printre clienții băncii. În cadrul campaniei promoționale “Vacanță de neuitat împreună cu Banca Socială” au fost trase la sorți 5 călătorii pentru 2 persoane în Turcia în hotel de 5 stele, și 10 premii bănești a câte 1.000 lei fiecare. La campania promoțională putea să participe fiecare depunător, care a deschis un cont de depozit “Vacanță” în perioada desfășurării campaniei.

Natalia Rahuba, președintele interimar al Băncii Sociale, a menționat că prin intermediul acestor promoții banca își exprimă recunoștința față de clienții săi pentru loialitate și își dorește și mai mult să consolideze relațiile reciproce.

Experiențe de neuitat și o dispoziție de vară pentru întreg anul!

5 cei mai norocoși clienți ai Băncii Sociale, împreună cu cei apropiați, au petrecut o săptămână de zile pe malul Mării Mediteranene. Norocoșii au o mulțime de emoții pozitive despre odihnă și exprimă sincere mulțumiri băncii pentru această surpriză plăcută.

Pentru cineva vacanța în Turcia a fost un cadou cu ocazia zilei de naștere și realizarea unui vis – prima călătorie în afara țării!

“Așa s-a întâmplat, că în perioada vacanței fratele meu își sărbătoarea ziua de naștere. Această călătorie a fost cadoul meu pentru cea de-a 19 aniversare a lui. Împreună cu angajații hotelului în care am fost cazați l-am felicitat aducându-i un tort și șampanie. Până la acest moment fratele meu nu a fost niciodată peste hotare și desigur el a rămas impresionat de această călătorie. Vacanța a fost plină de momente pozitive, de la început până la sfârșit. Am savurat fiecare zi. Am înotat mult, ne-am bronzat și ne-am veselit”, povestește câștigătoarea Alisa Leon, adăugând că este client al Băncii Sociale din 2010 și este foarte mulțumită de alegerea sa.

“Banca oferă cele mai atractive condiții de plasare a depozitelor, o rată a dobânzii foarte avantajoasă. În general, este o bancă foarte bună. După ce am câștigat în cadrul acestei campanii promoționale, mulți cunoscuți au decis de asemenea să-și deschidă un depozit la Banca Socială”, spune Alisa.

O altă câștigătoare spune că această călătorie a fost un cadou pentru jubileul surorii sale.

“Am avut o vacanță minunată. Mulțumim Băncii Sociale pentru acest cadou. Acum multe cunoștințe de ale mele au trecut la această bancă. Fiindcă în afară de condițiile bune de plasare a depozitelor, Banca Socială regulat organizează diferite campanii promoționale pentru clienții săi. Plus la toate, aceasta este o bancă de încredere și stabilă”, spune Valentina Boaghe, câștigătoare în cadrul promoției.

Încă un câștigător, Anatolie Rojco, care a avut ocazia să se odihnească în Turcia, a povestit că a plecat în călătorie împreună cu nepotul său.

“Este un cadou neobișnuit, care se va memora pentru toată viața. În continuare voi rămâne clientul Băncii Sociale, deoarece anume această bancă se gândește în primul rând a necesitățile clientului. Sunt sigur, când nepotul meu va crește mare, el de asemenea va deveni clientul acestei bănci”, a menționat dl Rojco.

Irina Alhimovici din Ceadâr-Lunga, depozitul căreia de asemenea a fost câștigător a menționat că de câțiva ani utilizează serviciile Băncii Sociale.

“Banca întotdeauna bucură cu ofertele de plasare a depozitelor. Nu am crezut că voi câștiga unul din marele premii. Am venit la bancă să prelungesc depozitul pe care îl aveam deschis. Angajații băncii mi-au recomandat transferul la depozitul Vacanța, la condiții mai avantajoase. Atunci nici nu bănuiam, că peste ceva timp voi pleca împreună cu soțul meu în vacanță în Turcia. Sincer vorbind, nu fiecare poate să-și permită o vacanță peste hotare, dar aici am primit un asemenea cadou! Ne-am adus aminte de tinerețe. Ne-am odihnit în doi, ceea ce nu s-a întâmplat demult. O adevărată poveste! Mulțumim frumos băncii pentru toate acestea!”, împărtășește emoțiile Irina.

  

“Vacanță” – depozit cu condiții avantajoase

“Vacanță” – este depozitul pe un termen de 6 luni, cu rata fixă a dobânzii. Pentru depozitele în moneda națională – 8%, pentru dolari și euro – 5,5%, iar pentru rublele rusești – 5%. Acest produs are motto-ul “În timp ce Dvs. vă odihniți, banii lucrează pentru Dvs.”.

Banca Socială va organiza și în continuare campanii promoționale pentru deponenții săi. Așteptați noi surprize chiar în luna decembrie!

Sursa: bancasociala.md

Noutăți similare